Most könnyű megvenni és megszokni is a multifokális szemüveget

Vágólapra másolva!
Most 50% kedvezménnyel, megszokási garanciával vásárolhat multifokális szemüveglencsét a Trend Optika országos kampányában. Nincs éles választóvonal és széli torzítás, van azonban extra széles látótér és rövid megszokási idő.
Vágólapra másolva!
Forrás: Trend Optika

Negyven éves kor felett a szem folyamatosan veszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak, az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk szemünktől, hogy élesen lássunk. Amennyiben sem távolra, sem közelre nem látunk már tökéletesen, a megoldás a multifokális, vagy más néven progresszív szemüveg, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (monitor elé) és távolra egyaránt.

A multifokális szemüvegnek köszönhetően nincs szükség a szemüvegek cserélgetésére, a korszerű lencsék pedig már extra széles látóteret eredményeznek, akár széli torzítás mentesen. A legmodernebb lencsék esetében rövid a megszokási idő, mert ezeket a természetes szemmozgás és fejtartás figyelembevételével alakították ki.

Forrás: Trend Optika

A nagy sikerre való tekintettel a Trend Optika csoport üzleteiben idén is elindult az Országos Multifokális szemüvegkampány, immár 11. alkalommal. A kampány most kivételes lehetőséget kínál, többek között térítésmentesen veheti igénybe a professzionális, mindenre kiterjedő látásvizsgálatot a Trend Optika korszerűen felszerelt szemészeti rendelőiben. Ennek során század dioptria pontossággal megállapítható a szükséges szemüveglencse erőssége, ráadásul a vizsgálatot érintés nélküli módszerrel, egy távvezérlésű foropter segítségével végzi a szemész szakorvos vagy optometrista szakember.

Forrás: Trend Optika

Személyre szabják

Hogy a szemüvegviselés könnyed és problémamentes legyen, a Trend Optika illesztőberendezései teljesen személyre szabják a multifokális szemüveget, alkalmazkodva viselője tekintési szokásaihoz. Sőt, a multifokális szemüveg kipróbálása a 100%-os elégedettégi garanciának köszönhetően most kockázatmentes! Amennyiben ugyanis a vásárló egy hónap viselés után elégedetlen a kampány ideje alatt a Trend Optika üzleteiben vásárolt multifokális lencséjével, akkor azt az eredetivel megegyező minőségben és korrekciós értékben kicserélheti, a vásárlást követő három hónapon belül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!