A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hó végétől kárpótlásijegy-csere

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Információk a cseréről

A folyamatról Magyarországról a helyi tarifával hívható 06-40-200-888-as , illetve külföldről +(36-1) 434-6867-es telefon-számokon, a Forrás Rt. honlapján, illetve a részvény-értékesítési helyeken található tájékoztató brosúrákból kaphatnak információt az érdeklődők.

Az ÁPV Rt. ezzel a tranzakcióval a még piacon lévő kárpótlási jegyeket kívánja bevonni. Egy ezer forint címletértékű kárpótlási jegy egy darab ezer forintos névértékű Forrás-részvényre cserélhető az ország mintegy 140 értékesítési helyén, közölte az ÁPV Rt.

A nyilvános értékesítés keretében belföldi és külföldi magánszemélyek és nem magánszemély befektetők kizárólag kárpótlási jegyek ellenében igényelhetnek Forrás-részvényt. Az igénylők a Forgalmazó CA IB Értékpapír Rt., a HVB Bank Rt., az Inter-Európa Bank Rt., a Postabank Értékpapír Rt., és a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Rt. több fiókjában, országszerte csaknem 140 értékesítési helyen nyújthatják be igényüket a 2003. június 30-tól július 20-ig tartó részvényértékesítési időszakban, közölte az ÁPV Rt.

A Forrás Rt. tulajdonosának eddig közel 500 millió forint osztalékot fizetett ki. A társaság jegyzett tőkéje 9 milliárd forint, eszközeinek értéke viszont mintegy 16 milliárd forintra tehető. A társaság vagyona állampapírokból, bankbetétekből, tőzsdei részvényekből, tőzsdén kívüli társaságok részvényeiből és üzletrészeiből, valamint ingatlanokból áll.

Alacsony osztalékot fizet a Forrás Rt./uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20030403alacsony.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!