A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Tovább erősödött a forint délután

Vágólapra másolva!
A bankközi devizapiac hivatalos zárása után tovább erősödött a forint az euróhoz képest szerdán. A hazai fizetőeszköz 7,12 százalékon állt a sáv erős oldalán öt óra körül, a reggel tapasztalt 7 százalékos és a kedd esti 7,07 százalékos szinthez képest. A dollár ismét negatív csúcsot döntött a nemzetközi kereskedésben, délutánra azonban némileg korrigálni tudott, és így egy forinttal zárt gyengébben a keddi szintnél.
Vágólapra másolva!

Egy euróval szerdán délután 262,10/262,40 forint között kereskedtek a bankközi devizapiacon, a kedd esti 262,35/45 forintos jegyzéshez képest. Szerdán egész nap tartotta magát a forint az euróval szemben, és a hivatalos kereskedési idő után kezdett el árnyalatnyit erősödni.

Erősen nyitott a forint/uzletinegyed/hirek/hazaihirek/20040218erosen.htmlA Mol-eladásra erősödik a forint/uzletinegyed/befektetes/20040217azinflacios.html

A dollárhoz képest más volt a helyzet: szerdán reggel a piac ivatalos nyitása előtti kereskedésben 203 forint körüli dollárszint alakult ki, az amerikai fizetőeszköz keddi mélyrepülésének köszönhetően a nemzetközi devizapiacon. A dollár szerdán némileg korrigálni tudott az euróhoz képest, és így szerdán délután öt óra körül 204,16/204,44 forint között cserélt gazdát, ami azonban még így is egy forinttal gyengébb szint a kedd esti 205,00/20 forintos kurzusnál.

A távirati irodának nyilatkozó kereskedők szerint hétfőig lényegében a mostani árfolyamszintekre lehet számítani. Az árfolyamok további alakulását az akkor megjelenő jegybanki inflációs jelentés, valamint a pénzügyminiszter szerdára ígért részletes takarékossági terve fogja megszabni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!