A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Örökségmenedzser-képzés indul Pécsett

Vágólapra másolva!
Örökségmenedzser-képzés indul 2005 őszén a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) a világörökség hazai helyszínei, valamint a fontosabb turisztikai látványosságok vonzerejének növelése érdekében - közölte az intézmény turisztikai tanszékének vezetője kedden Pécsett.
Vágólapra másolva!

Szabó Géza a Vendégváró Baranya elnevezésű turisztikai konferencián elmondta, hogy a négy féléves, posztgraduális, önköltséges, nemzetközileg elismert diplomát adó képzés keretében legalább 25, legfeljebb 40 hallgató kezdheti meg tanulmányait. A jelentkezőket elsősorban az ágazatban dolgozó, angolul vagy franciául beszélő szakemberek közül várják.

Képzéscentrumhttp://www.mfor.hu/kepzes/Az Üzleti Negyed és a Menedzsmentfórum közös szolgáltatása

A résztvevők a tervek szerint európai uniós ismereteket szerezhetnek, történelmet, művészettörténetet, néprajzot és egyebek mellett urbanisztikát tanulhatnak, a kötelező gyakorlatot pedig külföldön, utazási irodákban, múzeumokban töltenék. A frissen végzett örökségmenedzserek múzeumoknál, nonprofit szervezeteknél, a világörökségi helyszíneket felügyelő közhasznú társaságoknál helyezkedhetnek el, javítva a menedzsment munkáját, a közönségorientált szemlélet kialakítását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!