A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Tovább esett a forint árfolyama

Vágólapra másolva!
A szerdai árfolyamgyengülést követően csütörtökön tovább gyengült a a hazai fizetőeszköz a bankközi devizapiacon. A forint a piac hivatalos zárásakor 10,09 százalékon állt az intervenciós sáv erős oldalán, a szerdai 10,91 százalék után. Az euró jegyzése elérte a 254 forint fölötti szintet.
Vágólapra másolva!
Látványosan gyengült a forint/uzletinegyed/befektetes/20040414latvanyosan.html

A hét elején lassan elindult eladási folyamat csütörtökre jelentősebb méretet öltött: a külföldi nagybefektetők a régióból elkezdték kivonni tőkéjüket, látványosan gyengült a lengyel zloty és a forint is. Ez erősítette az eurót 253,52/254,22 forintos szintre a piac zárásakor. A forint több mint két százalékkal gyengült a múlt heti szinthez képest. A Hamilton International Tőzsdeügynökség Rt. elemzői szerint ilyen hangulat várható, a forint árfolyama 255-ös kurzust is elérhet az euróval szemben, ilyen szinten azonban már erőteljesebb forintvásárlásokra lehet számítani.

Erősödő dollár

A tőkekivonás az eurót erősítette a forinttal szemben, míg közben a dollár folytatta erősödését a nemzetközi devizapiacon, ami Budapesten is kifejtette hatását. A Hamilton Rt. elemzői szerint az átmeneti korrekciók ellenére folytatódik a dollár erősödése. A bankközi devizapiacon az amerikai fizetőeszköz 212,35/213,03 forint között zárt csütörtökön.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!