A BÉT és a Bloomberg együtt

Vágólapra másolva!
A Budapesti Értéktőzsde az idén is megrendezi immár hagyományosnak tekinthető külföldi befektetői találkozóját, amely egyszerre két helyszínen, Londonban és New Yorkban zajlik majd november 15-én - közölte Horváth Zsolt, a tőzsde ügyvezető igazgatója a tőzsdetanács ülését követő sajtótájékoztatón, kedden.
Vágólapra másolva!

A londoni road-show-n a BÉT vezetőin kívül részt vesznek a Gazdasági Minisztérium, a Magyar Nemzeti Bank, a KELER tisztségviselői, valamint a legnagyobb tőzsdei kibocsátók képviselői.

A rendezvény helyszíne a Bloomberg LP londoni székházában lévő, technikailag teljesen felszerelt auditórium. A Bloomberg New-Yorki székhelyén lévő másik előadóteremben pedig lehetővé válik, hogy az oda meghívott amerikai befektetők és a sajtó képviselői online kísérhessék figyelemmel a prezentációkat és az azt követő sajtótájékoztatót, valamint kérdéseket is feltehessenek. A Bloomberg TV is folyamatosan tudósít majd a rendezvényről.

A Road-show-n szó esik majd az új értékpapír törvényről, devizaliberalizációról, az új befektető-védelmi szabályokról valamint az új vállalatfelvásárlási előírásokról is.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

BÉT

Bloomberg

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről