A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

SMS-szolgáltatás a MATÁV-tól

Vágólapra másolva!
A mobiltelefonokon megismert és népszerűvé vált SMS-szolgáltatás bevezetését tervezi a MATÁV. A szöveges üzenetek küldéséhez és fogadásához egy speciális készülékre lesz szükség a vezetékes hálózaton belül, azonban aki nem rendelkezik ilyen telefonnal, hang vagy fax formájában is megkaphatja az SMS-t.
Vágólapra másolva!

A Németországban illetve Angliában már népszerű szolgáltatás hazánkban jelenleg még csak a tesztelési fázisnál tart, ám pozitív eredmények esetén még az idén elindulhat - nyilatkozta az Üzleti Negyednek Barabás Éva a MATÁV vezető termékmenedzsere. A szolgáltatás áráról egyelőre még nem lehet pontos adatokat tudni, annyit azonban elárult a szakember, hogy nagyságrendileg megegyezik majd a mobilszolgáltatók tarifáival.

Ha a MATÁV-nak sikerül megállapodni a hazai mobilszolgáltatókkal, akkor lehetőség lesz a vezetékes- és mobilrendszerek közötti átjárásra, vagyis mobilról is lehet SMS-t küldeni vezetékes rendszerre és fordítva. Az SMS-küldés illetve fogadás feltétele - vezetékes hálózaton belül - egy speciális kijelzős készülék, ám ha valaki nem rendelkezik ilyennel, fax vagy hang formájában is megkaphatja az üzenetet. Áprilistól a MATÁV ISDN-előfizetők már ilyen készüléket kapnak az előfizetői csomaghoz.

( Az [origo]-t és az Üzleti Negyedet kiadó Axelero Rt. a MATÁV-csoport tagja - a szerk.)

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

MATÁV

Korábban:

Válhat a MATÁV és a Westel
(2002. április 15.)

Összekapcsolási szerződésre kötelezték a MATÁVot és az eTel-t
(2002. április 10.)


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!