Részvénytársasággá alakulna a Fradi

Vágólapra másolva!
Az FTC Labdarúgó és Sport Kft. keddi taggyűlésén a résztvevők kifejezték azon szándékukat, hogy a Kft. az idei évben részvénytársasággá alakuljon, illetve, hogy később a sikeres átalakuklást követően bevezessék a tőzsdére. A közgyűlés rögzítette, hogy Fotex Rt. átutalta a Ferencvárosi Torna Club számlájára a klub vételárából visszamaradt második részletet, 600 millió forintot.
Vágólapra másolva!

Sikeresnek ítélte az FTC Labdarúgó és Sport Kft. működését a társaság keddi taggyűlése. A résztvevők - a pénzügyi befektető és egyben többségi tulajdonos Fotex Rt. képviseletében Várszegi Gábor elnök, a Ferencvárosi Torna Klub elnöke Furulyás János, és a Kft. ügyvezető igazgatója Szeiler József - rögzítették, hogy a Kft. eladási áraként megjelölt összeg második részletét, azaz újabb 600 millió forintot a Fotex Rt. a szerződésben vállaltaknak megfelelően a meghatározott időben maradéktalanul átutalta a Ferencvárosi Torna Klub számlájára - áll a klub Üzleti Negyedhez eljuttatott közleményében.

A taggyűlés egyhangúlag fogalmazta meg azt a szándékát, hogy a Kft. még az idén részvénytársasággá alakuljon. A sikeres átalakulást követően a Kft. előtt - csakúgy, mint a fejlett európai klubok esetében - megnyílik annak a lehetősége, hogy nyilvános társasággá alakuljon, azaz bevezethető legyen a tőzsdére.

A Kft. taggyűlése kijelentette, hogy a vállalkozás már az idei évben nyereségre számíthat - áll az FTC közleményében.

(Üzleti Negyed)

Ajánlat:

FTC


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről