Bérletet is lehet venni Sodexo-utalványból

Vágólapra másolva!
Hat budapesti bérlettípus is megvásárolható lesz utalvánnyal a cafeteria rendszer részeként október 20-ától, a Sodexo Pass Hungária Kft. utalványforgalmazó új szolgáltatásának bevezetésével - mondta Bessenyey Bálint, a cég ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
Vágólapra másolva!

Bessenyey Bálint elmondta: a béren kívüli juttatások és a cafeteria rendszerek egyik legnépszerűbb eleme a helyibérlet- hozzájárulás, amelyet a fővárosi cégek egyharmada vesz igénybe dolgozói számára. Az utalvány előnye, hogy a bérlettel közlekedők elkerülhetik a sorban állást a bérletpénztáraknál, valamint a számlák egyenkénti adminisztrációját - fejtette ki.

Bessenyey Bálint hozzátette: az idáig népszerűbb hidegétel-utalványokról egyre több cég tér át a melegétkezést biztosító utalványokra, amelyek forgalma az elmúlt években megduplázódott.

A magyarországi utalványforgalmazásban piacvezetőnek számító Sodexo Pass Hungária Kft. az előző üzleti évben 70 milliárd forintos árbevételt ért el, mintegy 20 ezer ügyfelet szolgál ki, utalványait közel 1 millióan használják 65 ezer elfogadóhelyen.

A Sodexo a világ 80 országában több mint 340 ezer alkalmazottat foglalkoztat. Az étkezési és management szolgáltatásokkal, valamint szolgáltatási utalványok és kártyák értékesítésével foglalkozó vállalatot 1966-ban alapították Franciaországban, Sodexho néven.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!