A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Várhatóan jövő csütörtökön, november 13-án lesz a miniszterelnök által kezdeményezett gazdasági csúcsértekezlet - tudta meg hétfőn kormányzati forrásból az MTI. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfői napirend előtti felszólalásában javasolta, hogy a parlament gazdasági bizottságának keretei között egyeztessék a gazdasági válság hatásainak csökkentéséről szóló programokat és készítsék elő a szükséges döntéseket.
Vágólapra másolva!

A kormány üdvözölné, ha ezen a csúcson részt vennének a társadalmi partnerek, a munkavállalók és a munkáltatók, a kamarák képviselő, a parlamenti frakcióvezetők, valamint a parlamenti pártok vezetői - tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc szerint a pénzügyi válság közvetlen fenyegetése "alábbhagyni látszik" és ebben Magyarország esetében kulcsszerepe van annak, hogy sikerült megállapodni az Európai Unióval és a valutaalappal. "A forint és a tőzsde is megnyugodni látszik, de persze ne kiabáljuk el, egyelőre nagyon bizonytalan a világ, meglátjuk, vár-e még ránk meglepetés" - fogalmazott blogjában a kormányfő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!