A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A lett parlament, húszórás vita után, péntek reggelre jóváhagyta a gazdasági mentőtervet, amelyet a nemzetközi pénzügyi és gazdasági válság következményei tettek szükségessé. Ennek alapján a kormány többmilliárd dolláros kölcsönre számít a Nemzetközi Valutaalaptól, az Európai Uniótól és a skandináv országoktól, de a remélt összeget még nem nevezték meg.    
Vágólapra másolva!

Itt találja a válsággal kapcsolatos összes hírt!

A kormány kezdeményezésére a jövő évi költségvetési törvény módosításaként elfogadott terv szerint az államháztartás hiánya jövőre a GDP 4,9 százalékára emelkedik, szemben a korábban várt többlettel.

A közszférában a béreket 15 százalékkal csökkentik, az áfa kulcsát 18-ról 21 százalékra, a kedvezményes áfáét 5-ről 10 százalékra növelik. Az üzemanyagok, az alkohol, a dohány és a kávé jövedéki adóját is emelik, viszont a személyi jövedelemadózás területén jövőre enyhítések lesznek.

Az Európai Bizottság novemberben 0,8 százalékos GDP-csökkenést jósolt Lettországnak erre az évre, jövőre további, 2,7 százalékos visszaesést valószínűsít, 2010-re pedig 1,0 százalékos növekedést várható.

Lettország hazai összterméke a harmadik negyedévben 4,2 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. Tavaly az utolsó negyedben még 8,1 százalékos növekedést mértek éves összevetésben, az egész évben pedig 10,3 százalékos volt a növekedés.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!