A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNÖzbas Szofi
00:00CselgáncsCatherine Beauchemin-Pinard-Szofi Ozbas
HUNUngvári Attila
13:00CselgáncsMatthias Casse-Attila Ungvari
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Fia és testvére gyilkossági ügyében nyomozott, amikor megölték

Vágólapra másolva!
Holtan találtak rá az otthonában egy négygyerekes anyára, akinek két évvel korábban ölték meg a fiát. A nő, miután elvesztette a gyerekét, azért küzdött, hogy megtalálja annak gyilkosait. Időközben az anya testvérét is lelőtték, és furcsa módon az ő ügyében sem halad előre a nyomozás. A rendőrség vizsgálja az anya halálának okát.
Vágólapra másolva!

A 35 éves anya, Chanell Crosby eltűnését a család július 14-án, vasárnap jelentette. Öt nappal később pedig a rendőrség megtalálta a nő holtestét, az atlantai otthonában. 

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, még vizsgálják a halálának okát, ezért az ügy részleteit nem hozták nyilvánosságra. 

Chanell halála azért furcsa, mert pont két évvel korábban gyilkolta meg egy eddig ismeretlen férfi a 13 éves fiát. Azóta senkit nem tartóztattak le az ügyben, ezért az anya saját maga kezdett nyomozni. 

A fiú holttestét mintegy 45 kilométerre az otthonától, Georgiában találták meg egy fal mögött. 

Mint kiderült, nem Jamiren volt az első, akit meggyilkoltak a Crosby családban. 2022. április 20-án, az anya bátyját,  Darrio "Polo" Gilest is agyonlőtték, egy atlantai házban. Azonban az ő ügyében is megállt a nyomozás, mivel nem találják a gyilkosait. 

A tragédiák sorozata után Chanell úgy döntött, hogy létrehoz egy alapítványt, ami a fegyveres erőszakra, a rendőri brutalitásra hívja fel a figyelmet, valamint a közösségi szolgálatra összpontosít. 

Chanell halála után, Vanessa Wilson Lewis, a nő nagynénje a GoFundMe oldalán gyűjtést szervezett, hogy segítsen az anya három gyerekének fedezni a temetés költségeit. 

Harmadik alkalommal történt tragédia a Crosby családban. Ez szinte már feldolgozhatatlan.

- mondta megtört nagynéni.

Chanell annyi szeretetett és fényt hozott az életünkbe!

- tette hozzá Vanessa.

A rendőrség a közleményében azt írta, hogy egyelőre nem minősítették emberölésnek Chanell halálát - írja a People.

image

Az Origo arról is beszámolt, hogy június 30-án gyalogosok fedezték fel a Washtenaw megyei Northfield Township egyik kavicsos útja mentén a 42 éves Suzan Barbosa-Ferreira megcsonkított holttestét. A nő rokonai elmondták, hogy a brazil kétgyerekes anyuka hozzájuk érkezett látogatóba, azonban egy idő után nem tudták elérni a nőt, aki a hazafelé tartó járatát is lekéste.  

A rendőröknek a nyomozás során kiderítették, hogy hol volt a nő utolsó ismert tartózkodási helye, amely a michigani Dearborn volt. Nem sokkal később le is tartóztattak egy helyi lakost, az 57 éves Fareed George Hajjart, akinek július 25-én kell bíróság elé állnia a nő meggyilkolás és feldarabolása miatt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!