A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Leépít a K&H Lízing

Vágólapra másolva!
A K&H Lízing megszünteti lakossági gépjármű finanszírozási tevékenységét - közölte a K&H Bank csütörtökön. A döntéssel összefüggő létszámkérdésekről még tárgyalnak. A döntést, és a lízing tevékenység felülvizsgálatát az elmúlt hónapok pénzügyi piaci változásaival indokolják, valamint azzal, hogy a válsággal megnőttek a pénzintézetekkel szembeni tőkeelvárások.
Vágólapra másolva!

Itt találja a válsággal kapcsolatos összes hírt!

Új lakossági gépjármű finanszírozási igényeket a K&H Lízing a jövőben nem fogad el, de a már meglévő szerződésekben az ügyfelei irányába vállalt kötelezettségeinek eleget tesz. A K&H Lízing tevékenységének átszervezése keretében tovább erősíti a tehergépjármű, gép, berendezés valamint a flotta finanszírozási és kezelési szolgáltatásokat - olvasható a közleményben.

A szolgáltatási kör átalakítása a foglalkoztatás szintjére is hatással lesz, ezért a K&H Lízing a törvényi szabályozásoknak megfelelően elkezdi a tárgyalásokat az érdekképviseleti partnerekkel annak érdekében, hogy segítséget nyújtsanak az érintett munkavállalóknak új munkaviszony létesítésében.

A létszámleépítés mértékéről a szerződések és a portfólió lezárást követően határoznak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!