Napi Gazdaság: Csányi Sándor a leggazdagabb magyar

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke
Vágólapra másolva!
Harmincöt milliárd forinttal nőtt Csányi Sándor OTP-vezér vagyona egy év alatt, ezzel ő a leggazdagabb magyar a Napi Gazdaság becslésen alapuló összeállítása szerint. A második helyen Demján Sándor, a harmadikon Várszegi Gábor áll. A leggazdagabb nő a lista 13. helyén álló Kósa Erika, a Brokernet Jövő Alapítvány elnöke.
Vágólapra másolva!

155 milliárdos vagyonával Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója a leggazdagabb magyar ma Magyarországon - derül ki a Napi Gazdaság a 100 leggazdagabb 2011 című listájából, amely becslésen alapszik.

Az OTP-vezér vagyona az összeállítás szerint egy év alatt 30 százalékkal nőtt. A második helyen álló Demján Sándor nagyvállalkozó vagyona tavalyhoz képest tízmilliárd forinttal, 140 milliárdra csökkent, míg a harmadik helyen álló Várszegi Gábor vállalkozó, a Fotex Hollandiában élő elnöke 20 milliárddal gyarapítani tudta vagyonát az elmúlt évben - olvasható a magazinban.

A listán mindössze két nő van, a 13. helyén álló Kósa Erika, a Brokernet Jövő Alapítvány elnöke, akinek becsült vagyona 34 milliárd forint, és a 92. helyen álló Schmidt Mária, történész, a Terror Háza igazgatója, akinek hatmilliárdos vagyona van az összeállítás szerint.

A listán összesen tizenegy új belépő van. Közülük a legelőrébb, a tizedik helyen áll a 69 éves Pap Géza, az Olajterv Csoport vezetője, akinek 47 milliárd forintra becsülik a vagyonát. Szintén új belépő a 15. helyen álló Gattyán György Zoltán, a Docler Holding tulajdonosa, 33 milliárdos vagyonnal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről