A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Életben maradhat a Malév két leánycége

Vágólapra másolva!
Kormányzati szintről tudatták a földi kiszolgálással foglalkozó, valamint a repülőgép-karbantartással foglalkozó társaságok felszámolóival, hogy azok megmentését prioritásnak tekintik - írja pontosan meg nem nevezett forrásaira hivatkozva a Népszabadság.
Vágólapra másolva!

Kisebb méretben ugyan, de életben maradhat a Malév két leánycége, a földi kiszolgáló és a repülőgép-karbantartó - írja hétfői számában a Népszabadság.

A lap - pontosan meg nem nevezett forrásra hivatkozva - azt írta, kormányzati szintről tudatták a cégben maradt vezetőkkel és a felszámolásért felelős személyekkel, hogy a két leányvállalat, a földi kiszolgálással foglalkozó Malév Group Handling és a repülőgép-karbantartással foglalkozó Aeroplex of Central Europe életben maradását prioritásnak tekintik.

A Népszabadság szerint ennek két oka van: a kormányzat még számol egy budapesti központú légitársaság létrehozásával, amelynek e két vállalat lehet a szakmai bázisa, a másik pedig, hogy mindkét cég üzletrésze részben vagy egészében el van zálogosítva.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!