Külföldi jelenlétre képzi az állam a kkv-kat

Vágólapra másolva!
Külpiaci jelenlétet fejlesztő tanfolyamot szervez májusban és júniusban az export területén már tapasztalattal rendelkező cégek számára a Nemzeti Külgazdasági Hivatal.
Vágólapra másolva!

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) külpiaci jelenlétet fejlesztő tanfolyamot szervez a Mol Nyrt. támogatásával az export területén már tapasztalattal rendelkező cégek számára. A vállalkozások versenyképességének javítását célzó, átfogó menedzsmentképzést a HITA hagyományteremtő szándékkal indítja útjára.

A tematika külpiac-orientált, külföldi előadók, trénerek és sikeres magyar exportőrök osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. Az előadások mellett interaktív kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. Május 23-24-én az üzleti környezet és menedzsment, június 6-7-én összefogás, innováció és finanszírozás, míg június 20-21-én hatékony külpiaci részvétel témában tartanak majd programokat.

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal fő feladata egyfelől a hazai kis- és középvállalkozások külgazdasági tevékenységének támogatása, másfelől a külföldi cégek magyarországi befektetéseinek ösztönzése. A HITA a nemzetgazdasági miniszter irányítása alatt működő központi hivatal, önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről