A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

5000 forintot ér az OTP a Goldman szerint

Vágólapra másolva!
Visszavágta az OTP részvényekre vonatkozó célárát a Goldman Sachs elemzője, bár a bankpapírhoz továbbra is semleges ajánlást rendel. A Goldman a korábbi 5850 forintos árat módosította 5000 forintra, ami egyébként még így is 13 százalékkal magasabb a tegnapi záróárnál. A Goldman egy másik régiós bank az Erste esetében is lépett és levette azt, "kedvenc részvényeit" tartalmazó listájáról, bár még továbbra is vételre ajánlja az osztrák bankpapírt  
Vágólapra másolva!

Csökkentette OTP részvényekre vonatkozó célárát a Goldman Sachs, méghozzá elég drasztikusan, 5850 forintról 5000 forintra. Habár igaz, hogy még az új ár is több mint 13 százalékkal magasabb, mint a szerdai záróárfolyam.

Az elemzői egyébként a bankpapírhoz továbbra is semleges, tartásra vonatkozó ajánlást rendel.

Forrás: Investor.hu

Múlt hét pénteken a Concorde vágta vissza OTP célárát, a magyar elemzőház azonban 4200 forintra módosította azt, ami viszonr már a jelelnlegi záróár alatt van.

A Goldman nem csak a magyar bankpapírra vonatkozóan lépett, a bankház ugyanis az Erstét levette úgynevezett "kedvenc részvényeit" tartalmazó listájáról, bár még továbbra is vételre ajánlja az osztrák bankpapírt.

Múlt héten egy másik elemzőház is pesszimistább lett az Erstével kapcsolatban, aki ajánlását és célárát is visszavágta. Ezt az implikálja, hogy az osztrák bankszektorral kapcsolatban sok negatív hír látott napvilágot az utóbbi időben. Egyik ezek közül, hogy akár a következő öt évben fennmaradhat a bankadó nyugati szomszédunknál, ahol egyébként a második legnagyobb teher hárul a pénzintézetekre a magyar után.

Az Erste árfolyama (Bécs)

Forrás: Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!