Egy régi álom megvalósulása

Az étlap folyamatosan frissül, de az üzletvezetők az elmúlt évek alatt kitapasztalták, mit szeret igazán az ügyfélkörük
Vágólapra másolva!
Az Angel Pizza egy testvérpár álma, amelynek realitás-alapját közel tíz év olaszországi vendéglátózás adta. A fivérek elsajátították a legikonikusabb olasz tésztaféle kultúráját, majd eredeti fűszerezésű tapasztalataikat felhasználva Budapestre hozták a szaktudást. Tóth Szilveszter üzletvezetőt kérdeztük a részletekről.
Vágólapra másolva!
Az étlap folyamatosan frissül, de az üzletvezetők az elmúlt évek alatt kitapasztalták, mit szeret igazán az ügyfélkörük Forrás: Angel Pizza

Mióta működik az Angel Pizza?

2008-ban nyitottunk. Olyan helyet álmodtunk meg, ahol az ételek választékossága és minősége elsődleges. A bátyámmal a mai napig mindketten aktívan részt veszünk a mindennapos munkában, az ételek készítésében, nap mint nap együtt dolgozunk a személyzettel.

Melyek voltak a kezdeti buktatók, és milyen módszerekkel jutottak túl rajtuk?

Kezdetben valóban nehéz betörni egy piacra. A mi kezdeti nehézségünk az volt, hogy rengeteg konkurens cég hirdet óriási akciókat és mi is szerettük volna ezt megtenni, ám kizárólag a minőség rombolása nélkül! Csak azért, mert akciós egy termék, nálunk nem kerülhet olcsóbb-rosszabb minőségű alapanyag az ételre, a pizzára. Sok időt és energiát vett igénybe, amíg megtaláltuk a megfelelő beszállítókat, akik ebben partnereinkké váltak. Már mosolyogva emlékszünk vissza a legelejére, arra a korszakra, amely szintén nehéz a vendéglátásban – hogyan válogassuk meg minél gondosabban a személyzetet. Őszintén? Nagy munka volt. Szerencsére mi mindannyian azóta is együtt dolgozunk, a megfelelő színvonal fenntartásához elengedhetetlen, hogy változatlan csapattal működhessünk együtt.

Mi az, amivel egyben tudják tartani a vállalkozásukat a válságban is?

Az Angel Pizza teljes csapata lelkiismeretesen, gondosan dolgozik. Nemcsak a minőségre, hanem a mennyiségre is figyelünk. Ehhez nyitás óta szigorúan ragaszkodunk. Állandó vendégkörünk van. Természetesen folyamatos akciókat is kínálunk.

Melyik a legjobb pizzájuk?

Nehéz kérdés, melyik a legjobb pizzánk, mert az étlapunkat folyamatosan frissítjük, állandó figyelemmel kísérjük, melyik tétel mitől népszerű. Idővel kialakult, hogy a választék vendégeink ízlését tükrözze, ezért szívből mondhatom, hogy nagyjából egyenlő arányban rendelnek mindent.

Közel ötvenféle pizza, huszonötféle frissensült, grillezett ételek, bőségtálak, tészták, desszertek, saláták, levesek, hamburgerek, tortillák és vegetáriánus ételek közül lehet válogatni. Pizzánk készítési módja abban egyedi, hogy a sajt alulra kerül, így a feltétek jobban átsülnek, és az ízük is jobban érvényesül. Egyedi kínálattal is rendelkezünk, például egész Budapesten csak nálunk kapható almás-fahéjas pizzagolyó vaníliaöntettel.

Hogyan használják az online marketinget?

Igyekszünk élni minden lehetőséggel, hogy a vendégek megismerhessenek minket. Saját webes felületünkön és közösségi oldalunkon változatos akciókat kínálunk internetes felhasználók számára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről