A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Jól kezdődik a keddi kereskedés, az ázsiai piacokon stabil pluszokat lehet látni, köszönhetően a kínai beavatkozásnak és a jen gyengülésének.
Vágólapra másolva!

Mind a kínai, mind pedig a japán piacok jól szerepelnek. A kínai részvények főleg azért szerepelnek jól, mert a bankközi kamatlábak közel 4 hét óta a legnagyobb esést mutatják, a túlzottan magas szintek pedig komoly kockázatokat jelentettek. A People's Bank of China ugyanis 255 milliárd jüan forrást tett elérhetővé a nagyobb bankok számára, fordított repó ügyleteken keresztül, így 6,32 százalékról 5,44 százalékra süllyedt a hét napos repó ráta. A japán részvények jó szereplése mögött pedig a jen dollárral szembeni gyengülése található, ami az exportáló vállalatok számára kedvező jelenség.

Az ázsiai piacok 0,5-1 százalék közötti erősödésre a nemzetközi hangulatra is jó hatással van, nyitáskor az Európai piacokon is 0,3-0,5 százalékos pluszokra lehet készülni. A tegnapi szünnap után pedig az amerikai piacokon is folytatódhat a kereskedés, így vélhetően a forgalom is élénkülni fog nem csak az európai, de a magyar papírok esetében is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!