A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Nincs formában ma reggel az OTP, az árfolyam 4 300 közelében, 2 százalékos mínuszban áll.
Vágólapra másolva!
  • Ebben főleg annak lehet szerepe, hogy a forinthitelesekre is kiterjesztheti az egyoldalú szerződésmódosítások semmiségére vonatkozó törvényjavaslatot a kormány, derült ki Rogán Antal M1-nek adott interjújából. Ezzel akár 29 milliárd dollárra emelkedhet az érintett hitelek összege. Gárgyán Eszter, a Citigroup közgazdásza szerint ez újabb kockázatokat jelenthet a bankrendszer számára.
  • A többi blue-chip már mérsékeltebb mozgást mutat, igaz, nem is érkeztek fontosabb hírek ezekkel a papírokkal kapcsolatban. A Mol 0,2 százalékos pluszban, míg a Magyar Telekom és a Richter 0,3-0,6 százalékos mínuszban jár.
  • A forint közben már ma reggel is 310 felett járt az euróval szemben, ám a péntek délutánhoz hasonlóan ez sem tartott sokáig, és jelenelg 309,7 közelében találhatóak a jegyzések.
  • A nyugat-európai benchmarkok ezzel együtt jó formában vannak, 0,1-0,7 százalékos emelkedéseket lehet látni, főleg a német DAX erős ma.
  • Noha az eurózóna alacsony inflációval küzd, ami még hosszú ideig fennmaradhat, továbbra sincs deflációs nyomás a régióban – mondta el Yves Mersch, az EKB igazgatósági tagja. A jegybank szerint a fogyasztók nem halasztják el vásárlásaikat, és nem tapasztalnak megváltozott fogyasztói szokásokat sem.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!