A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Erős teljesítmény a Fordtól

Vágólapra másolva!
Remekül teljesített a Ford az előző negyedévben, a főbb számok tekintetében bőven meghaladta a társaság az elemzői várakozásokat.
Vágólapra másolva!
  • Az árbevétel 37,4 milliárd dollárt tett ki, miközben az elemzői konszenzus csak 36,3 milliárd dollárral számolt. Az eladások tehát remekül mentek.
  • Az egy részvényre jutó nyereség 40 centes lett a várt 36 cent helyett, a nettó nyereség pedig 1,3 milliárd dolláros lett. Ez éves alapon 6 százalékos növekedésnek felel meg.
  • Elsősorban a jó teljesítmény Észak-Amerikának köszönhető, ahol az alacsonyabb költségek miatt sikerült 2,44 milliárd dolláros adózás előtti nyereséget elérni (egy éve 2,32 milliárd dollárt sikerült)
  • Ugyanakkor Ázsiában is remekül teljesített az autógyártó, főleg Kína miatt, nem beszélve Európáról, ahol 3 év óta először sikerült negyedéves nyereséget elérni. (Igaz, ebben a kedvező devizahatásnak is szerepe volt.)
  • Oroszországban viszont problémák vannak, az oroszokkal működtetett közös vállalkozásán 329 millió dolláros leírást hajtott végre a társaság, ám a pénzügyi vezető szerint továbbra sem mondtak le az orosz piacról.
  • Dél-Amerikától szintén nem vár túl sok jót 2014-re a társaság.
  • A menedzsment a korábbi 7-8 milliárd dolláros adózás előtti nyereségét megerősítette az idei évre vonatkozóan.
  • A részvény 0,8 százalékos pluszban nyithat ma a jelentés után, az Investor Trader ügyfeleinek kiküldött kereskedési ötlet tehát továbbra is jól fest.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!