A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Fellélegeztek a nyugat-európai tőzsdék a tegnapi nagyobb mínuszok után, és itthon is szépen indítottunk. A blue-chipek emelkednek, és a CIG Pannónia is felfelé kapaszkodik, tegnapi nagyobb ugrása után. 
Vágólapra másolva!
  • Szépen indult a nap a budapesti tőzsdén, 0,4 százalékos pluszt láthatunk, mivel a blue-chipek emelkedni tudnak.
  • Az OTP 0,2 százalékkal halad felfelé (4163 forint), míg a Richter, a Magyar Telekom és a Mol is fél százalék körüli pluszban található nyitás után néhány perccel.
  • A CIG Pannónia ma is szép plusszal kezdett azt követően, hogy tegnap 15 százalékot ugrott egy kedvező elemzői ajánlásra. Viszont a nyitásban elért 4 százalékos plussza jelenleg 2 százalékosra mérséklődött (most 252 forinton áll a részvény).
  • A forint egyelőre halvány erősödést mutat és 309,4 környékén ingadozik az euróval szemben. Délután kettőkor jön majd az MNB kamatdöntő ülése, ami egy kis izgalmat hozhat a forint piacára is. Az elemzői konszenzus egyébként 10 bázispontos kamatvágást vár.
  • A nyugat-európai vezető tőzsdék 0,4-0,7 százalékos plusszal indították a napot a tegnapi mínuszok után. Úgy látszik a befektetők kicsit bátrabbá váltak ma, miután tegnap nagyobb eladásokba kezdtek a geopolitikai feszültségek közepette.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!