A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Lesz mire figyelni a következő napokban is

kilátás pénzügy befektetés tervezés előrelátás jövő
Vágólapra másolva!
Lesz miről beszélni a következő napokban is, fontos adatok érkeznek a héten, ami a monetáris politikai döntéshozók számára sem mellékesek.
Vágólapra másolva!
  • Ázsiából nem lesz nagy adatdömping, egyedül jaánból jön majd inflációs, valamint ipari termelési adat. Ezzel együtt a japán monetáris politika számára az infláció fontos lehet, így az USDJPY árfolyamot is mozgathatja majd.
  • Magyarországról főleg az MNB soron következő kamatdöntése lehet érdekes, ahol az elemzők a legutóbbi döntés körülményeit, és az azt követő kommentárokat figyelembe véve nem várnak további kamatvágást. A 2,1 százalék tehát feltehetően maradni fog, ami rekord alacsonynak számít.
  • Európából főleg Németországra lesz érdemes figyelni, miután inflációs adat is érkezik a számos más, fontos makroadat mellett. A német inflációs adat mellett pedig az eurózónára is érkezik majd a fogyasztói árindex, ezt pedig az EKB döntéshozói is szorosan követhetik a befektetők mellett.
  • Az USA-ból ugyanakkor még ennél is több adat jön majd. Lesz második negyedéves GDP második olvasata, ahol lehetnek meglepetések a korábbi GDP-adatokból kiindulva, de lakáspiaci adatok, valamint PMI-adatok is jönnek majd.
  • Az amerikai gazdaság erejét tehát erősen tesztelik majd a jövő héten, ami a részvénypiacok számára sem lényegtelen. A kedvező számok persze akár az esetleges kamatemeléssel kapcsolatos félelmek felerősödését is hozhatják, ezért közel sem biztos, hogy kedvezően fogadják majd azt a részvénypiacok.
Forrás: Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!