A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

High-tech luxus karperec az Inteltől

Vágólapra másolva!
Itt az Intel legújabb viselhető tech-kütyüje, egy finoman kivitelezett női karperecbe rejtve. Úgy tűnik a cég tényleg komolyan gondolja, hogy elindul egy új irányba.
Vágólapra másolva!
  • Lerántotta a leplet legújabb viselhető kütyüjéről az Intel, méghozzá egy női luxusdizájnú karperecről. A technológiai óriás az Opening Ceremony divatházzal állt össze a karkötő megalkotására, amit MICA-nak neveztek el (My Intelligent Communication Accessory).
  • A MICA 1,6 colos hajlított zafír üvegből készült érintőképernyővel van ellátva, viszont egyelőre nem tudjuk mennyibe kerül majd. Egyelőre két modell van, amiket féldrágakövek és kígyóbőr is díszít. Az ünnepi szezonra viszont már a boltokban lesz.
  • Az Intel egy olyan ékszert szeretett volna gyártani, amivel a nők kedvében jár, mondta el Aysegul Ildeniz az Intel üzletfejlesztésért felelős igazgatóhelyettese.
Forrás: Intel

  • A MICA 3G-vel van ellátva, ami úgy van tervezve, hogy függetlenül is tudjon működni egy okostelefontól. Bizonyos funkciók, mint az üzenetek vagy értesítések közvetlenül a készülékre érkeznek. A többi funkciót majd a megjelenés előtt jelentik be.
  • Az Intel legutóbb 50 Cent cégével jelentett be együttműködést egy szívversét is mérő fejhallgató fejlesztésére. Az Intel ezzel a partnerséggel is újabb lépést tesz a „viselhető kütyük” (wearables) piacának irányába.
  • Az amerikai cég úgy tűnik nem akar lemaradni a piaci trend első hullámáról. Idén korábban az Intel már bejelentette, hogy több ilyen kütyü-prototípust is fejleszt.
  • Az Intel árfolyama hatalmas menetelésben van idén, május közepétől már több mint 30 százalékot ugrott a részvény, ezzel pedig 10 éves csúcsra ugrott.
Az Intel árfolyama (Nasdaq) Forrás: Investor.hu, AmiBroker

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!