A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Elgyengülhet a Richter

Richter napi árfolyamgrafikon
Vágólapra másolva!
Erős ellenállásokba ütközött szerdán a Richter, amiken véleményünk szerint rövid távon nem is lesz majd képes könnyen felülkerekedni a papír. A gyógyszercég részvényei ráadásul relatív értelemben túlértékeltnek tűnnek, miközben rövid távon a befektetők várhatóan csak további költségoldali nyomással szembesülnek. Az olajár tovább esik, gyengítve a rubelt, ami az orosz kitettségen keresztül csak egy újabb rossz hír a Richter számára. Eladási ötletet fogalmazunk meg a részvény piacán.
Vágólapra másolva!

Kereskedési ötletünket elsősorban technikai tényezőkre alapozzuk, vagyis egy rövidebb távú, kifejezetten spekulatív pozíció nyitását javasoljuk ügyfeleinknek. Úgy gondoljuk, hogy a 4000 forintos magasságban több akadály is a Richter útját állja: a 200 napos mozgóátlag mellett a csökkenő trendvonal is itt húzódik, ráadásul korábban ezek a szintek többször is lefele fordították már az árfolyamot. Egyáltalán nem jó jel, hogy szerdán piaczárásra a napközben felszedett pluszok szinte teljes egészében elpárologtak, jelentős forgalom mellett látszólag már nagy eladók is megjelentek a piacon.

Bár ötletünk technikai alapokon nyugszik, a Richter fundamentumaival kapcsolatban sem vagyunk optimisták az idei évre nézve.

A teljes elemzés a konkrét beszállási és kiszállási stratégiával ügyfeleink számára érhető el.

Richter napi árfolyamgrafikon Forrás: Investor.hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!