A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Költözik a NAV

Nemzeti Adó- és Vámhivatal, dohány NAV bevetési osztály, dohányipar, sajtótájékoztatót tartanak
A hazai dohányipar szereplői és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal sajtótájékoztatót tartanak. Téma: a hazai feketekereskedelem állapota
Vágólapra másolva!
A NAV Kelet-budapesti Adóigazgatóságának központi ügyfélszolgálata július 24-e és 27-e között költözik, ezeken a napokon nem lesz félfogadás. Az új hely a Fogarasi út elején lesz.
Vágólapra másolva!

A NAV Kelet-budapesti Adóigazgatóságának központi ügyfélszolgálata a 1144 Budapest, Gvadányi u. 69. szám alól a 1148 Budapest, Fogarasi út 3. szám alá költözik, ahol 2015. július 28-ától egy éven át fogadja az ügyfeleket, tájékoztat az adóhatóság.

Nem lesz ügyintézés

A költözés ideje alatt,

július 24. és 27. között az ügyintézés mindkét helyen szünetel,

a NAV azt tanácsolja, hogy a zárva tartás idején az adózók az ügyek intézéséhez keressék fel a többi ügyfélszolgálatukat.

A kizárólag lakóhely/székhely szerint illetékes ügyfélszolgálaton intézhető adóügyekben a Kelet-budapesti Adóigazgatóság ügyfélszolgálati kirendeltségeit kereshetik fel az alábbi helyszíneken:

  • 1073 Budapest, Kertész u. 35.,
  • 1156 Budapest, Száraznád u. 4-6. és
  • 1173 Budapest, Pesti út 27.

Interneten és telefonon

A fővárosi ügyfélszolgálatok, kirendeltségek címéről és a helyben intézhető ügyek köréről az adózók a NAV honlapján, valamint telefonon a NAV Általános Tájékoztató Rendszerén, a 06-40-42-42-42 telefonszámon is tájékozódhatnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!