A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Rengeteg időt és pénzt spórolhat ezekkel az oldalakkal

család, nyaralás,  BEACH coast landform outdoors family with two children relationship two generation family multi-generation family generation FAMILY 8 to 9 years elementary age youths young juvenile youngster 7 to 9 years 5 to 9 years CHILD holding SUM
Csak az utazással törődjön
Vágólapra másolva!
Hihetetlenül népszerűek az élet banális, de megkerülhetetlen ügyeiben segítő, úgynevezett life hack oldalak. Van is belőlük annyi, mint a szén Newcastle-ban. A Fast Company kiválogatott néhányat, amelyik különösen hasznos ha utazik, ha híréhes, ha nem bír az e-mailekkel, ha gyorsan akar vásárolni, vagy ha éppen jól jönne valami új csecsebecse, amivel feldobhatja a vállalkozását.
Vágólapra másolva!

Hogy ne zabálja fel az időnket a közösségi média

Postfity

Állítólag heti 2 óra munkát spórolhatunk meg, ha használjuk. Négy közösségi médiaplatformot – Facebook, Google+, Twitter és LinkedIn – hangol össze, posztokat lehet időzíteni egyszerre és külön-külön, meg még számos nyalánkság. Egy próbát megér.

Gifgyártás

Giphy

Hátha van még, akinek új. A letisztult dizájn nem hazudik: tényleg nehéz elképzelni ennél egyszerűbb és gyorsabb módszert a gifgyártásra. Egy kép felér ezer szóval, de hány képpel ér fel a hipnotizáló mozgóábra? Aki figyelmet szeretne a weboldalán, a webáruházában, a blogján, nagy szívességet tesz magának olykor-olykor egy giffel.

Ha nem muszáj, ne fizessünk többet

Camelcamelcamel

Bármilyen, az Amazonon kiválasztott termékről ellenőrzi, mennyibe kerül máshol.

Kicsit sok a spam

Unroll.me

Ha elege van abból, hogy random időpontokban bombázzák ajánlatokkal, amit aztán takaríthat egész nap, az Unroll.me az embere: napjában egyszer küld értesítőt a befutott hírlevelekről. Sokkal gyorsabb így átnézni és törölni őket.

Nem biztos, hogy kell vásárolni

MyFridgeFood

Ha ezzel az alkalmazással listázza, mi minden van a hűtőben és a spájzban, az app olyan recepteket ajánl, amelyekhez annyi is elég. Könnyen lehet, hogy kiváltja a kört munka után a kisboltban.

Címlapon ezerrel

Newsmap

Mindenkinek, aki hírjunkie. A világ vezető hírei egy helyen. Minél nagyobb táblán áll a cím, annál több portálon pörög.

Csak az utazással törődjön Forrás: Cultura Creative/Cultura/Les and Dave Jacobs/Les And Dave Jacobs

Megtervezi az útját

Roadtrippers.com

Ha üzleti út előtt áll, csak beírja a desztinációt, és az applikáció listázza a szálláshelyeket, a látnivalókat a természetben és a városban, a sportlehetőségeket, a fontos szolgáltatásokat és üzleteket, az éjszakai élet csomópontjait vagy akár a kempingeket. Ezzel akár egy fél napot is nyer.

(Via)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!