Idén is lesz Tax Party a társasági adóbevallás határidős napján

Kevesebb cégnél állapított meg összességében nagyobb adóhiányt a NAV az elmúlt tíz hónapban
Vágólapra másolva!
Május 31-én, a tavalyi nagysikerű első Bridge Tax Party után immár másodjára szervez a társasági adóbevallás határidejéhez kötődően eseményt az idén ötéves Bridge Budapest. A Tax Party remek hangulatát a föllépő számos munkahelyi együttes garantálja, a Céges Zenekarok Éjszakáján.
Vágólapra másolva!

Az angolszász kultúrkörben már nagy hagyományokkal rendelkező tax party magyar megfelelője egy adómorál tekintetében nem éppen toplistás országban talán megrökönyödést válthat ki. Azonban a Bridge Budapest Vállalható Vállalkozás kezdeményezése – melynek már több mint 400 itthoni cég a tagja – éppen azt tűzte ki céljául, hogy a tagok jó példáin keresztül hívja fel a figyelmet a vállalkozások felelősségére ezen a területen is.

„Sokan néznek ránk furcsán vagy nevetnek ki, hogy az adófizetést propagáljuk, sőt ünnepeljük, ugyanakkor fontosnak tartjuk tudatosítani, hogy

a befizetett adó egy versenyképes gazdaságban a közös terhek alapja.

Még ha a felhasználása nem is mindig ideálisan történik, ez nem tart vissza bennünket attól, hogy abban higgyünk, érdemes vállalható módon vállalkozni. Ez az út a fenntartható, hosszú távú működéshez. Minden vállalkozó akkor tesz a legtöbbet a környezetéért, ha értelmes munkahelyeket hoz létre és ennek része a pénzügyi tudatosság, a kiszámítható adófizetés is" – fogalmaz Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezetője.

Az adófizetés ritkán számít pozitív élménynek - a Tax Party a kevés kivételek egyike lehet Fotó: MTI/Nagy Lajos

Mivel idén a Prezi, Ustream és LogMeIn által alapított non-profit szervezet, a Bridge Budapest az ötödik születésnapját is ünnepli, ezért

sokkal nagyobb szabású eseményre számíthatnak a vendégek és a fellépő céges zenekarok is.

A Bridge Budapest felhívásában olyan csapatok jelentkezését várja a Céges Zenekarok Éjszakájára, akiknek tagjai valamilyen vállalati kollektívából verbuválódtak, és legalább 3 számot tartanak repertoárjukon, tehát minimum negyedórás műsort tudnának adni az este során.

A jelentkezési határidő április 30. Jelentkezni a Bridge Budapest Egyesület jelentkezési lapján lehet .

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről