A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Még több járatot indít újra a Lufthansa

parkoló repülőgépek, koronavírus, repülőtér, Németország
16 March 2020, Brandenburg, Schönefeld/Ot Waßmannsdorf: Lufthansa aircraft are parked on the grounds of the Berlin-Brandenburg airport off the runway. The airline uses free space for aircraft that are currently not needed. Due to the worldwide corona epidemic, the group had to cancel tens of thousands of flights. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/ZB
Vágólapra másolva!
A Lufthansa bejelentette, hogy június közepén újabb 20 járatukat indítják újra. Korábban már az Origo is megírta, hogy a német légitársaság 10 milliárd dolláros mentőcsomagról tárgyal a kormánnyal és úgy tűnt, hogy hamarosan be is jelentik a megállapodást, erre viszont máig nem került sor.
Vágólapra másolva!

A Lufthansa által bejelentett járatok javarészt Spanyolországot érintik majd és közéjük tartoznak olyan népszerű célpontok is, mint Ibiza vagy éppen Mallorca.

Az újonnan induló járatok a légitársaság központi repteréről, Frankfurtból fognak repülni.

A bejelentés két hétre azután történt, hogy a Lufthansa felvázolta terveit bizonyos járatok újra indításához. Akkor Los Angles, Toronto és Mumbai voltak kitűzve, ezekhez jönnek hozzá az újabb húsz úti cél.

Illusztráció Forrás: AFP/Soeren Stache

A 10 milliárdos hitellel kapcsolatban nem sok fejlemény volt annak ellenére sem, hogy a Lufthansa már előző héten várta a megállapodást. Sajtóhírek szerint a vita akörül foroghat, hogy a német kormány arra kéri a légitársaságot, hogy a hitelt azonnal fizessék vissza, amint ismét profitabilis lesz a cég.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!