A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Minden kínai szállodáját újranyitja a Marriott

Marriott szállodalánc, logó
A Marriott világszerte jól ismert logója
Vágólapra másolva!
A Marriott International újranyitotta minden szállodáját Kínában, az Egyesült Államokban pedig a vállalat beszámolója szerint fokozatosan kezd visszaállni a forgalom. Arne Sorenson, a szállodalánc vezérigazgatója szerint a Marriott két legnagyobb piacának számító országban javulnak az üzleti kilátások.
Vágólapra másolva!

Az újranyitásra jól reagált a tőzsde is, hiszen a Ritz-Carlton és a St. Regis márkákat is birtokló Marriott részvényei 8,1 százalékot erősödtek. Sorenson beszámolója szerint Kínában a foglaltság 40 százalékos, ez pedig komoly javulós a februári 7-8 aszázalékhoz képest.

Sorenson kiemelte, hogy a turisztikai- és magánutazások mellett egyre nagyobb forgalmat jelentenek az üzleti utak is, amely jól jelzi, hogy Kínában kezd helyreállni a vállalati szféra.

Illusztráció Forrás: AFP/Imaginechina/Shan He

Az Egyesült Államikban a Marriott szállodái jelenleg 20 százalékos foglaltságot mutatnak. Sorenson szerint elsősorban azok a szállodák teljesítenek jól, amelyek korábban is sok üzletembert fogadtak.

Áprilisban a szállodalánc foglaltsága 12 százalékos volt Észak-Amerikában és az egységek 16 százalékát teljesen be kellett zárni a járvány miatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!