A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Nyereséges negyedévet zárt a Volkswagen csoport

Volkswagen, emisszió, dízelbotrány
04 December 2018, Lower Saxony, Wolfsburg: The Volkswagen model T-Roc stands on a lifting platform in a car tower on the Volkswagen factory premises. Once a year, the Volkswagen Group invites media representatives to a photo shoot in the car towers of the Autostadt. There you can take pictures of the latest vehicle models. Photo: Peter Steffen/dpa
Vágólapra másolva!
Nyereséges lett a Volkswagen csoport a harmadik negyedévben, elsősorban annak a hatására, hogy sikerült kordában tartani a kiadásokat, illetve hogy legnagyobb piacán, Kínában növelte eladásait.
Vágólapra másolva!

A cég azt közölte, hogy az adózás utáni eredménye 2,75 milliárd euró volt. Ez ugyan 31 százalékkal kisebb profit az egy évvel korábbihoz képest, de mindenképpen jobb adat az idei második negyedévi 1,53 milliárd euró veszteséghez viszonyítva.

Szeptemberben 3,3 százalékkal bővült az autóeladás éves szinten, idén először sikerült növekedést elérnie a cégnek.

Javított eredményein az elmúlt negyedévben a Volkswagen Csoport Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Peter Steffen

A szeptember végével záródott negyedévben a Volkswagen csoport autóeladása 1,1 százalékkal, 2,61 millió csökkent, miközben Kínában 3 százalékkal nőtt.

A Volkswagen csoport eladásból származó bevétele 3,4 százalékkal, 59,36 milliárd euróra csökkent az idei harmadik negyedévben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!