A társaság Wundereggs nevű terméke kiszerelésenként kettő tej-, glutén-, szója- és gabonamentes, fogyasztásra kész (RTE), nem állati eredetű, főtt monyt tartalmaz. Az újszerű, ovális különlegességeket egy nagynyomáson lezavart konzerválási eljárással (HPP) kezelik, amely 90–120 napos eltarthatóságot biztosít a számukra.
Ami az összetevőket illeti,
a „tojás" fehérjét diófélék és agar, a sárgáját pedig diófélék, kurkuma és fekete só alkotja.
Bár Hema Reddy, a Crafty Counter alapítója szerint az újdonságból számos, a csirketojásban ab ovo megtalálható tápanyag – például kolin, lutein, zeaxantin, szelén és B12-vitamin – hiányzik, a későbbi iterációk ezen a téren tovább gazdagodhatnak majd. Ezen felül nem kizárt, hogy alapanyagként a kesudiót, illetve a mandulát egyszer majd megkísérlik zöldborsóval helyettesíteni a termékben.
Az egyébként leginkább lencse- és bab alapú, fagyasztott falatkáiról ismert Crafty Counter a Wundereggs forgalmazását várhatóan 2021 végén vagy 2022 elején fogja megkezdeni.