A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Méregdrága budapesti luxusingatlanok, amelyekre még a lottóötös is kevés lenne

Méregdrága luxusingatlanok
Vágólapra másolva!
Legutóbb a 31. játékhéten volt telitalálat az ötöslottón Magyarországon, amikor is a szerencsés nyertes 1,345 milliárd forintot nyert. Ez hatalmas összeg, de a Megveszlak.hu ingatlanhirdetési portál Budapesten talált 5 olyan csodaszép eladó házat, amire épphogy csak elég lenne a nyeremény, vagy még elég sem lenne rá.
Vágólapra másolva!

A nyertesnek november 5-ig kell jelentkeznie a nyereményért a Szerencsejáték Zrt.-nél. 2018-ban egy nyertes nem vette át az akkori közel 1,7 milliárd forintos nyereményét. Ezt azért érdekes, mert az alábbi házak között olyan is akad, amelynek megvásárlásához mindkét nyeremény összegére szükség lenne.

1. Újszerű ház a III. kerületben kerek egymilliárdért

A hét közül a legolcsóbb ez a 2008-ban a III. kerületben az Aranyhegy tetején épült luxusvilla. Egy 2200 négyzetméteres parkosított telken áll a 8 szobás 550 négyzetméteres épület. A házban minden megtalálható, ami a luxus élethez szükséges, mint pl. wellness-részleg, szauna, hatalmas panorámaablakok, gránitburkolatok, fűtött garázslehajtó, 10 méteres úszómedence.

Forrás: megveszlak.hu

2. Négyszintes luxusvilla a II. kerületben 1,25 milliárdért

Az előbbihez hasonlóan 550 négyzetméteres villa gyönyörűen parkosított, intim, angol stílusú lejtős telken épült 1992-ben. A kert különleges hangulatát, különböző romantikus kutak, és más csodálatos építmények teszik páratlanná. A kilencszobás épület az elmúlt évben teljes átalakításon és felújításon esett át. Az extrák sora itt is nagyon hosszú (wellness, szauna, konditerem, medence).

Forrás: megveszlak.hu

3. Újszerű III. kerületi villa 1,35 milliárd forintért

A 3200 négyzetméteres ápolt, rendezett telken 2004-ben építették az 1300 négyzetméteres, belső 3 szintes, liftes villát, amely egyedülállóan exkluzív a maga nemében. A házat prémium minőségű anyagok felhasználásával építették és rendezték be, esztétikus, ízléses külsőt kölcsönözve ezzel. A kertszinten komplett wellness-részleg került kialakításra: hatalmas, fűthető úszómedence, jakuzzi, török és gőzfürdő.

Forrás: megveszlak.hu

4. Dunaparti full extrás villa 2,25 milliárdért

Budapesten a Római-parton található ez a 2008-ban, minőségi anyagok felhasználásával épült, közvetlen dunai kikötővel rendelkező 6 szobás és 3 fürdőszobás 1200 négyzetméteres villa. Sok extrával rendelkezik, mint pl. borozó, fitneszterem, szauna, medence, hajótároló. Kiválóan alkalmas nagykövetségi rezidenciának, cégközpontnak, luxus szálláshelynek.

Forrás: megveszlak.hu

5. Magyarország legdrágább háza kerek 3 milliárdért

Ez az a ház, amelynek megvételére mindkét lottónyereményre szüksége lenne a vevőnek. Az amerikai stílusú, kívül-belül minden tekintetben magas színvonalúan kivitelezett, valóban extra luxuséletet biztosító ingatlan gyönyörű, zöld környezetben található.

A 2016-ban 4000 négyzetméteres telekre épült 1100 négyzetméteres 11 szobás házban 7 fürdőszoba és 3 gardrób is található. A házban két nappalit és egy 80 négyzetméteres konyha-étkezőt alakítottak ki. A házhoz wellness is tartozik - gőzkabinnal és szaunával. A 3 milliárdos ár a Cavalli bútorok árát is tartalmazza.

Forrás: megveszlak.hu

Az ilyen drága ingatlanok persze nem könnyen találnak vevőre. Az átlagemberek számára szinte elérhetetlenek, hacsak nem nyer valaki a lottón. Sokszor fordul elő az, hogy befektetők vesznek meg ilyen ingatlanokat.

Vajon a fenti ingatlanok jó befektetések lehetnek?

A kérdés megválaszolásához érdemes felidézni, hogy 2020-ban 131.460 tranzakcióval zárt az ingatlanpiac, amely 12 százalékos visszaesést jelent 2019-hez képest. A KSH és MNB jelentéshez hasonlóan Budapesten alig 3 százalékkal nőttek az ingatlanok kínálati árai, ami jelentős elmaradás az országos 13 százalékos áremelkedéshez képest.

Forrás: megveszlak.hu

Az utóbbi 7 év tendenciái alapján ugyanakkor valószínűsíthető, hogy ha valaki megveszi a fenti ingatlanok valamelyikét, akkor befektetésnek sem lesz rossz az üzlet - zárul a Megveszlak.hu összeállítása.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!