Luxuskúria tesztelésére várják a jelentkezőket, egyetlen hétvégére százezrek járnak érte

The Manor Holcomb
This Dream Job Wants to Pay You $700 to “Test” Luxury Mansions
Vágólapra másolva!
A szerencsés nyertesnek valóra válhat az álma, és két napon keresztül koktélokat kortyolgathat egy luxusvilla medencéjének a partján időzve, továbbá számtalan különleges kikapcsolódási formának hódolhat, ugyanis villatesztelőt keresnek egy angliai nemesi kúriába.
Vágólapra másolva!

A My Home Move Conveyancing ingatlanközvetítő iroda

500 fontot (körülbelül 200 ezer forint) fizet annak, aki szeptember 21-23. között eltölt két napot a luxusingatlan falai között, és kipróbálja annak valamennyi szolgáltatását

- írja a nem mindennapi állásajánlatról a Housebeautiful.com.

A kúria egyik nappalija:

Ezt követően tapasztalatait meg kell osztania a nemesi kúria, a Somersetben található Manor Holcombe közösségi oldalán, amelyet - miután tulajdonosai nem használnak egész évben - egy igényes rekonstrukciót követően a jövőben bizonyos időszakokra bérbe fognak adni.

A luxusvilla konyhája:

Videó az angliai luxusvilláról, amelynek tesztelése lesz a feladat:

A nyolc háló-, valamint öt és fél fürdőszobás épületben minden megtalálható, ami egy igazi kényeztető időtöltéshez kell.

Többek között fűtött kültéri medence, edzőterem és játéktermek várják a tesztelőt.

A jelenkezőknek egy száz szavas motivációs levelet kell beküldeniük az ingatlanközvetítő céghez, amelyben meg kell indokolniuk, miért ők lennének a legalmasabbak erre az álommunkára.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről