Elképesztően szexi dologra készül Rihanna

Rihanna SAVAGE-X-FENTY fehérnemű szexi
Une nouvelle série de photos de Rihanna qui pose pour la collection de sa marque SavageXFenty A new set of pictures showing Rihanna looking pretty in pastels for Savage x Fenty's spring 2020 lingerie campaign. Wearing a short, purple bob, the intimates designer flaunts her curves. February 4, 2020 ***EXCLUSIVE***
Vágólapra másolva!
Jövőre nagy dobásra készül Rihanna milliárdos fehérneműmárkája. A Savage X Fenty ugyanis 2022-ben megnyitná az első fizikai üzletét az Egyesült Államokban, amivel nyílt versenyre kelne a legendás, de sokat kritizált Victoria's Secrettel.
Vágólapra másolva!

Jövőre megnyílhatnak az USA-ban Rihanna első fehérneműboltjai. A Savage X Fenty márka marketing és dizájn vezetője, Christiane Pendarvis ugyanis egy interjúban közölte, 2022-ben már láthatók lesznek a fehérneműk fizikai üzletekben is.

Pendarvis azt nem árulta el, hol tervezik megnyitni az üzleteket – írja a Business Insider.

Azt azonban hozzátette, hogy a terveik szerint a jövőben Európában is nyitnának majd boltokat.

A Savage X Fenty eddig is próbálkozott már úgynevezett pop-up boltokkal, de eddig főként online értékesítettek. A pop-up kiskereskedelem egyébként azt jelenti, hogy egy cég rövid távon értékesít egy-egy fizikai helyszínen, vagyis lényegében néhány napra vagy hétre telepítik ki egy helyszínre a fizikai eladást.

Jövőre már fizikai üzletekben is kaphatók lesznek a Rihanna által tervezett fehérneműk - egyelőre még csak az USA-ban Forrás: NORTHFOTO

Rihanna márkájának döntése pedig azt is jelenti, hogy a Savage X Fenty nyíltan versenyre kel a legendás Victoria's Secret fehérneműmárkával. Ennek van is üzleti racionalitása,

ugyanis a Savage X Fenty kifejezetten az inkluzivitásra épít a termékeivel, vagyis arra, hogy a lehető legszélesebb körben érjenek el vásárlókat.

A Victoria's Secretet pedig sokáig érte az a kritika, hogy épp ez az inkluzivitás hiányzik a termékeiből – noha a cég az elmúlt időszakban igyekezett szélesíteni a kínálatát, és épp idén kezdték el teljesen átalakítani a márka profilját.

Mindazonáltal a Savage X Fenty még így is nagy fába vágja a fejszéjét. A Victoria's Secret ugyanis jelenleg az USA-ban és Kanadában 871 fizikai üzlettel rendelkezik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről