A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
NyílNyíl

Brutális helyzet egy autópályán: leállt egy Tesla, többen koccantak, a sofőr meghalt

Tesla Model 3
Vágólapra másolva!
Meghalt a Teslát vezető idős férfi, miután járműve előjel nélkül leállt az autópályán és hatalmas balesetet okozott. A Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal szokatlannak minősítette a történteket és felvette a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, írja az Insider.
Vágólapra másolva!

A Tesla a Missouri állambeli Independence I-70-es autópálya közepén állt le vasárnap este, anélkül, hogy bármiféle hibajelzést adott volna, majd két sebesen haladó jármű is belehajtott.

A sofőr nem élte túl a balesetet

– közölte a helyi rendőrség szóvivője. Egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta a jármű hirtelen megállását a középső sávban.

Már azonosították a tragikus sorsra jutott 2019-es Tesla Model 3 sofőrjét, a 74 éves Terry L. Siegel-t. Az Independence-i rendőrség a közösségi médián keresztül jelentette, hogy Siegel utasát egy helyi kórházba szállították kezelésre, a másik két járműben ülők szerencsére nem sérültek meg.

Tesla Model 3 Forrás: Tesla

A nyomozók először arra gyanakodtak, hogy mechanikai probléma okozhatta a jármű áramkimaradását, ezt azonban hamarosan elvetették.

Az elkövetkező napokban a Tesla fedélzeti számítógépének segítségével próbálják kideríteni, hogy mi is történhetett valójában.

A közlekedési baleseteket vizsgáló Nemzeti Közlekedésbiztonsági Hivatal felvette a kapcsolatot a helyi rendőrséggel, külön vizsgálatot azonban nem indít az általa szokatlannak és egyedülállónak titulált esetről.

A múlt hónapban a Nemzeti Közúti Közlekedésbiztonsági Hivatal azonban indított előzetes vizsgálatot a Tesla ellen, miután tulajdonosok százai jelezték, hogy járműveik néha váratlanul, minden látható ok nélkül fékeznek. Az ügynökség szerint ezek az incidensek,

az úgynevezett "fantomfékezések" általában akkor történnek, amikor a járművek nagyobb sebességgel haladnak.

A hirtelen fékezés akkor következik be, amikor a tulajdonosok bekapcsolják az Autopilotot, egy olyan rendszert, amely automatikusan fékez, kormányoz és gyorsít, hogy segítse az autópályás vezetést.

A probléma kulcsa valószínűleg a Tesla hibásan működő vészfékező rendszere, amely akkor kapcsol be, ha a jármű esetleges ütközés veszélyét érzékeli.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!