A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
15:15TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

A Google térképén is elérhetők a Volánbusz Zrt. vidéki városi menetrendjei

Volánbusz e-busz, elektromos busz, autóbusz, közlekedés, Volánbusz 40 új Mercedes eCitaro busz vásárlása utáni képzés, VOLÁNBUSZ Zrt. Hunyadi telephely
Volánbusz 40 új Mercedes eCitaro busz vásárlása utáni képzés a cég Hunyadi telephelyén 2022 május 4-én
Vágólapra másolva!
Megérkeztek a Google-térképre a Volánbusz Zrt. vidéki városi menetrendjei - jelentette be Vitézy Dávid, a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) közlekedésért felelős államtitkára szombaton a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Vitézy Dávid azt írta,

szombattól fokozatosan jelennek meg a Volánbusz vidéki városi (helyi) menetrendjei a Google-térképen, egyelőre a tervezett menetrendi adatokkal.

Így könnyebben tervezhetővé válik a közösségi közlekedés azokon a településeken, ahol a Volánbusz látja el a helyi szolgáltatást: az ország majdnem 70 városában, többek között Győrben, Egerben, Zalaegerszegen, Nyíregyházán, Szekszárdon, Nagykanizsán, Sopronban, Siófokon, Dunaújvárosban, Békéscsabán, Szolnokon, Salgótarjánban, Ózdon, Esztergomban - jelezte az államtitkár.

- emelte ki.

A helyi járatokat a MÁV-Start és a Volánbusz helyközi járataival kombináltan is lehet így tervezni, a fejlesztés következő lépcsőjében pedig már valós idejű menetrendi adatok biztosítanak majd pontos tájékoztatást - tette hozzá.

"Egy évtizeddel ezelőtt a BKK a vezetésemmel elsőként tette az utazástervezők számára nyílttá és elérhetővé a GTFS menetrendi adatait, amit aztán néhány évvel később a MÁV-Start és a Volánbusz helyközi menetrendjeivel is követtünk. Mától ez a tájékozódási lehetőség fokozatosan kibővül azon települések helyi menetrendjeivel, amelyeken a Volánbusz végzi a helyi közösségi közlekedési közszolgáltatást" - fogalmazott az államtitkár.

Címlapi képünk illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!