A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Elárverezik Hitler egyik legféltettebb kincsét

Horizontal NAZI NAZISM CHANCELLOR CITY SECOND WORLD WAR DICTATOR BLACK AND WHITE PICTURE CAR MILITARY PARADE ARMED FORCES FASCIST SALUTE SOLDIER WWII OCCUPATION
German nazi Chancellor Adolf Hitler and his army parade in Prague on March 15, 1939 day of the invasion of Czechoslovakia by the Wehrmacht. AFP PHOTO / FRANCE PRESSE VOIR (Photo by - / FRANCE PRESSE VOIR / AFP)
Vágólapra másolva!
Adolf Hitler féltve őrzött arany karórája akár 4 millió dollárnál is többet érhet.
Vágólapra másolva!

A náci Németország egykori feje, az 1945. április 30-án elhunyt Adolf Hitler úgy vonult be a köztudatba, mint a világ egyik leghírhedtebb, legkönyörtelenebb diktátora, aki miatt több millió ember halt meg ártatlanul – rémtettei miatt megkerülhetetlen alakja lett a történelemnek - írja a Promotions.hu.

A Hitler számára készített karóra hátlapja:

Mivel a világon mindenki tudja, hogy ki volt Adolf Hitler, így érthető, hogy a hozzá köthető tárgyak hatalmas összegekért kelnek el a különböző aukciókon: most például a féltve őrzött, LeCoultre által készített karórájára lehet majd licitálni, és várhatóan legalább 4 millió dollárért, azaz nagyjából 1,5 milliárd forintért fog gazdára találni az ereklye.

Adolf Hitler egyik legféltettebb kincse volt ez a karóra:

Az Adolf Hitlernek készített aranyórán három dátum is van: a nap, amikor megszületett; amikor Németország kancellárja lett; és amikor megnyerte a választásokat – a pártjától kapta ajándékba a karórát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!