A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Gazdag hírességek, akik 50 éves koruk után is szexbombák

Jennifer Lopez, J-Lo, bikini, alakformálás, szexi, koncert, rendezvény, színésznő, celeb, énekesnő
Jennifer Lopez performing on the 1999 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, 12/8/1999. Photo: Frank Micelotta/ImageDirect
Vágólapra másolva!
Halle Berrytől kezdve Jennifer Lopezig meglepően sok olyan, az ötvenes éveiben járó híresség van, akik a fiatalos arcbőrükkel, feszes hasukkal, vagy épp a gömbölyű fenekükkel könnyedén letagadhatnák az éveik felét. Dr. Riccardo Frati az egyik legnépszerűbb, brit plasztikai sebész, most felfedte a hírességek titkait.
Vágólapra másolva!

Az 56 éves Halle Berry a teljes testet átmozgató edzésekre, az időszakos böjtölésre és az alacsony szénhidráttartalmú diétára esküszik. Habár soha nem ismerte el, hogy plasztikai sebészhez fordult, Dr. Frati szerint a képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy az egzotikus szépség karján és hasán már végeztek feszesítő eljárásokat, és valószínűleg botox is került a bőrébe.

Halle Berry:

Jennifer Lopez mindig is sugárzott, azonban 50 éves kora óta jobb formában van, mint valaha. A kétgyermekes, 53 éves anyuka a napi nyolc-tíz óra alvásra és heti öt edzésre esküszik, azért, hogy formában maradjon. Emellett nem iszik alkoholt, koffeint, és nem is dohányzik. A latin szexbomba mindig tagadta, hogy használt volna botoxot, vagy bármi mást, Dr. Frati azonban azt mondja:

Jennifer Lopez:

A háromgyermekes anyuka, Demi Moore (59 éves) 2010-ben azt mondta:

Az étkezéséről és a testmozgásról pedig a következőket nyilatkozta:

Dr. Frati úgy kommentálta ezt, hogy Demi teste hihetetlenül feszes, ami arra utal, hogy valószínűleg zsírleszívást és bőrfeszesítő eljárást is csináltatott. Az arcán pedig szintén végeztek töltéseket.

Demi Moore:

Nicole Kidman ausztrál színésznő 55 évesen fittebbnek tűnik, mint valaha. Ő maga úgy véli, hogy arcának fiatalossága főként annak köszönhető, hogy fényvédőt használ és nem dohányzik. Azt eszik, amit akar, de fut, biciklizik és jógázik. Ugyanakkor bevallotta, hogy korábban kipróbálta a botoxot, de annak már elmúlt a hatása.

A sebész azonban meglehetősen szkeptikus a színésznő állításával kapcsolatban. Szerinte Kidman valamilyen töltőanyagot biztosan kapott az arcába, mivel nincsenek ráncai. A testén pedig, bár sebészeti technikák nyomait nem, de olyan testkezelésekét látni, mint például a kriolipolízis.

Nicole Kidman:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!