A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Kiszivárgott egy videó a Házasság első látásra új évadának forgatásáról

Vágólapra másolva!
Már javában készülnek a következő epizódok, új házaspárokkal folytatódik a Házasság első látásra a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Tavasszal véget ért a TV2-n a Házasság első látásra című reality, amelyben a szereplőknek vakházasság, nászút és többhetes együttélés után kellett dönteniük arról, hogy folytatják-e a párjukkal – akit eredetileg pszichológus szakértők választottak ki melléjük. Azóta kiderült, hogy egyik páros sem maradt együtt, minden házasság válással végződött. 

A népszerű műsor hamarosan új részekkel folytatódik, már javában forgat a stáb - erről egy videót szivárogtattak ki a műsor szakértői.

"Itt vagyunk Melindával a Házasság első látásra első vacsoráján - jelentkezett be Gaál Viktor, majd Tóth  Melinda egyből átvette tőle a szót.

Tudjátok, ez az a helyzet, amikor mi titkos kémekként kukkoljuk, hogy mi történik. Figyeljük a testbeszédet, az interakciókat, hogy ki hogy meséli el az eddigi sztorit. Mindenre kíváncsiak vagyunk

 - árulta el a részleteket a pszichológus, majd ismét Gaál Viktor következett.

"És nagyon kíváncsiak leszünk, ugye megvoltak a házasságok, mi már nagyon sok mindent tudunk, amiről nem beszélhetünk. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan érkeznek, milyen dinamikák lesznek, ki kivel, hogyan fonódott össze vagy távolodott el. Ma nagyon sok minden ki fog derülni számunkra ebből, hogy ki hogyan érkezik" - magyarázta.

Hatalmas siker volt az első évad

Március 18-án debütált a TV2-n a világszerte népszerű párkereső műsor, a Házasság első látásra. A formátumot már 30 országban tűzték képernyőre, és közel 100 évadot élt meg eddig. 

A műsor különlegessége, hogy a szereplők a tudományra és a pszichológia területén elismert szaktekintélyekre bízzák magukat, hogy megtalálják számukra az igaz szerelmet.

A formátum itthon is hamar belopta magát a nézők szívébe, és nemcsak, hogy a nézők kedvencévé vált, de a TV2 egyik legnépszerűbb tavaszi saját gyártású műsora lett, ezért sem olt meglepő, hogy nagyon hamar bejelentették: új szereplőket keresnek és egy második évaddal folytatják a párkereső műsort. Az első évad kimagasló eredményeket ér el mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+).

Áprilisban számoltunk be róla, hogy a Házasság első látásra egy-egy epizódját átlagosan több, mint 800 ezren kísérik figyelemmel a teljes lakosságon belül, amihez 19,7%-os közönségarány párosul. 

Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag minden ötödik tévénéző a párkereső műsort választotta kora esti szórakozásnak.

A műsor sikere megkérdőjelezhetetlen volt a másik két korcsoportban is, a nézőszám hétről hétre folyamatosan növekedett mind a 18-59 évesek, mind a 18-49 évesek körében. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!