3 millió fontos álomházat nyert szerencsejátékon egy család, 4 millióért eladnák

modern, luxus, ház, ingatlan, illusztráció
Beautiful black luxury modern and expensive residence house home exterior and facade with green garden in sunny and autumn season - Norway/Norwegian
Vágólapra másolva!
Három millió font értékű ingatlant nyert egy Leceister-i lakos Nagy-Britanniában, pár héttel később azonban már piacra is dobta, és négy millió fontért árulja - írja az Independent. 
Vágólapra másolva!

A négy hálószobás álomotthont az 58 éves Uttam Parmar egy 25 fontos (kb. 12.000 forint) online sorsjeggyel nyerte az Omaze Million Pound House Draw sorsoláson.

A három millió fontra értékelt ingatlan jelzálogmentes volt, a nyertesnek a jogi költségeket és az illetéket sem kellett már megfizetnie arra,

sőt, 50.000 fontot (24 millió forint) is kapott a beköltözéshez.

Parmar később így nyilatkozott a nyereményéről:

Az Omaze egy adománygyűjtő cég, amely nonprofit és jótékonysági szervezetekkel működik együtt, hogy az embereknek esélyt adjon egy komoly, az életet jelentősen megváltoztató nyeremény megszerzésére.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A "Waterhouse", ahogyan a házat, díjnyertes építészeti remekmű.

Az 5,3 hektáron épült ház 390 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik, kilátással a Camel folyó torkolatára.

Az otthon mindössze kilenc héttel azt követően került fel az eladó ingatlanokat gyűjtő oldalakra, hogy Parmar augusztusban megnyerte azt. Akkor még úgy nyilatkozott: családjával életük legjobb dilemmáját jelenti az, hogy beköltözzenek az ingatlanba, vagy eladják, esetleg bérbe adják azt. Úgy tűnik, döntésüket mostanra meghozták, az azonban nem derült ki, milyen okokból döntöttek végük az értékesítés mellett.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről