A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:30VívásSouth Korea-Hungary

Vízzel teli fürdőkádban, ruhában aludt el egy betörő

vízpazarlás, habfürdő, egy férfi vizet ereszt a fürdőkádba
Vágólapra másolva!
Egy férfit azzal gyanúsítanak, hogy betört egy családi házba, majd teljesen felöltözve lubickolt a fürdőszoba vízzel telt kádjában - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

A seattle-i rendőrség közleménye szerint egy asszony hazaérkezve látta, hogy othhonának egyik ablakát betörték. A nő azonnal hívta a rendőröket, akik a helyszínre érkezve felszólították az esetlegesen bent rejtőzőket, hogy jöjjenek elő, választ azonban nem kaptak. Ezután alapos házkutatást tartottak, és megtalálták az illetéktelen behatolót.

Az illető teljesen felöltözve szunyókált éppen a vízzel töltött fürdőkádban.

Illusztráció Forrás: AFP/PhotoAlto/Jérôme Gorin

A 27 éves férfit betörés alapos gyanújának vádjával letartóztatták,

tettére azonban nem adott magyarázatot.

Egy énekesnek tűnt a betörő

Másfél hónappal korábban szintén a kenti rendőröket riadóztatták egy szintén furcsa betörés miatt: az az elkövető állítólag nagyon hasonlított a Take That együttes énekesére, Gary Barlow-ra.

Gary Barlow, a Take That együttes énekese Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Andreas Gebert

A rendőrség közleményt adott ki az esettel kapcsolatban: "A Kent-i rendőrség egy Cannon Street-i ingatlanból kapott riasztást egy esetleges betörésről, amely 2022. december 17-én, szombaton 4 óra 15 perc és 4 óra 25 perc között történt".

A lakók éppen otthon voltak, akik a betörés zajára felébredtek és tetten érték a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket, ha nem adják át neki a lakáskulcsot. Dulakodás kezdődött, majd a betörő kiugrott az egyik ablakon és elmenekült.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!