Eladó egy hamisítatlan középkori olasz rezidencia

Castello di Marne
Vágólapra másolva!
Bergamo közelében található a Castello di Marne, egy tekintélyes középkori rezidencia. A műemlékvédelem alatt álló kastélyt bárki megvásárolhatja.
Vágólapra másolva!

A Brembo folyó partján, Bergamo közelében található a Castello di Marne nevű középkori kastély, amelyet most bárki megvásárolhat – írja a Castleist. A folyónak köszönhetően a birtokot dús növényzet szegélyezi.

Az épület főbejáratát az egykori felvonóhídón lehet megközelíteni, mely alatt a Dordo patak folyik. A hídnál azonnal feltűnik az erődítményszerű torony, amely a kastély ékköve. Belül aztán egy gondozott kertbe léphet a látogató, amely a gazdag növényvilág mellett szökőkútnak és fali kútnak is otthont ad.

Belül a magas mennyezetek fokozzák a történelmi hangulatot. Az egymásba nyíló szobák teljes lakóterülete nagyjából 2100 négyzetméter. A birtok egésze egy 10 hektáros telken terül el, beleértve a kertet, a parkolót, az erdőt és a szomszédos mezőket is.

A kulturális örökségvédelem alatt álló birtokot és az ingatlant egy olyan cég kezeli, amely 2022 októberéig rendezvényeket és kiállításokat szervezett a területen. A hirdetésben nem szerepel, hogy pontosan mekkora összegért kínálják a kastélyt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!