A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Két egykori híresség, két zseniális, eladó ingatlan

A Mende Valér által tervezett villa
Vágólapra másolva!
Mende Valér magyar építész és grafikus mindössze 31 éves volt, amikor elhunyt. Építészeti alkotásai közül az egyik fennmaradt villa most új tulajdonosát keresi Kecskeméten. Míg a Tomsits Rudolf trombitaművésznek valaha otthont jelentő, nádfedeles szépség a tihanyi ingatlanpiacon keresi új lakóit.
Vágólapra másolva!

A Mende Valér villáról

"Különleges villaépület a villanegyedből. Eladó Kecskemét villanegyedében egy Mende Valér által tervezett, összesen 400 nm alapterületű villaépület, kivételesen nagy, 1453 nm telken. Az ingatlan felújítandó állapotban várja új tulajdonosát, aki saját elképzelései alapján varázsolhat új otthont ebből a csodás épületből.

A Mende Valér által tervezett, összesen 400 négyzetméter alapterületű villaépület Forrás: Ingatlanbazar

Jelenlegi kialakítása szerint 5 hatalmas szoba áll rendelkezésre, melyeket akár elfelezve is még élhető méretű tereket kapunk. Az egész épület alatt pince helyezkedik el, ami 5 részre van bontva jelenleg. Itt volt a gépészeti rész, ami sajnos eltávolításra került. Az épület helyi egyedi védelem alatt áll a tulajdoni lap szerint. [...]"

A villaépület belülről Forrás: Ingatlanbazar

További helyi, szuper otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tomsits Rudolf egykori otthonáról, részletesen

"Tihanyban ajánlom figyelmébe egy 1059 nm-es telken elhelyezkedő, belterületi családi házat, mely egykoron a híres Tomsits Rudolf trombitaművész otthona volt. A kétszintes, téglaépítésű, nádfedeles házikó szép zöld környezetben helyezkedik el, belső kialakítását tekintve, akár szálláshelyként is üzemeltethető.

Tomsits Rudolf trombitaművész egykori otthona Forrás: Ingatlanbazar

Alsó szint: két szoba, konyha, fürdőszoba, előtér Felső szint: két szoba, nappali, fürdőszoba, előtér. A felső szint külön bejárattal is megközelíthető. Az autentikus bútorok is mind az épület történetéről és lelkületéről mesélnek. Az ingatlan víz, villany, csatorna közművekkel rendelkezik, gáz a telken belül található, fűtéséről jelenleg két kandalló gondoskodik. A különleges hangulatot a házhoz tartozó hátsó részen kialakított kerti sütögető is emeli. Igazi beleszeretős nyaraló, mely akár a későbbiekben állandó otthonként is szolgálhat. [...]"

A hirdetéseket eredeti formájukban közöltük. További izgalmas, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!