Tíz gyerekjárművet és tíz pár csizmát is rendelt egy 5 éves kislány anyja telefonjáról

gyerek mobil Child CHILD Kid Indoor Inside Leisure Recreation GIRL GAME VIDEO GAME Telephone PHONE Cellphone MOBILE PHONE Cellular phone PLAYING One person 1 person Dependence Addiction SMARTPHONE Smart phone
Hároméves gyerek játszik a mobiljával
Vágólapra másolva!
Egy 5 éves massachusettsi kislány az édesanyja Amazon-fiókját használta arra, hogy több mint 3 ezer dollár értékben vásároljon játékokat. Az anya későn vette észre lánya akcióját, így csak a rendelések felét tudta lemondani.
Vágólapra másolva!

A Yahoo News beszámolója szerint Jessica Nunes gyermekével hazafelé tartott, amikor odaadta neki a mobiltelefonját, hogy elfoglalja magát. Arra azonban nem számított, hogy a kislány játékok helyett az Amazon applikációjával tölti majd az idejét, és több mint 3 ezer dollár értekében adott le rendelést.

Az anya azt állítja, hogy gyermeke 10 motorkerékpárt, egy dzsipet és 10 pár női cowgirl csizmát vásárolt online.

Illusztráció Forrás: Phanie/VOISIN/PHANIE/Voisin

A nőnek akkor tűnt fel, hogy lánya hatalmas összegű rendelést adott le, amikor e-mailben értesítést kapott, hogy nemsokára kiszállítják a csomagját.

Ekkor már csak a rendelések felét tudta lemondani, így öt motorkerékpárt és az egy gyerekdzsipet házhoz vittek a kiszállítók. Végül a nőnek sikerült a legtöbb termékre visszatérítést kérnie. Jessica Nunes reméli, hogy kislányának egy életre szóló leckét tudott adni a történtekkel.

Címlapi képünk illusztráció!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről