A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

A Twitter nem létezik többé, titokzatos dolgok zajlanak a háttérben

Twitter, logó
(FILES) In this file photo taken on September 4, 2019 shows the logo of the US social networking website Twitter, displayed on a smart-phone screen, in Lille, northern France. - Several features on Twitter were down on October 2, 2019, the platform said, with users from Japan to the USA reporting they were unable to log in, use the mobile app or see direct messages."We've been experiencing outages across Twitter and TweetDeck," the social media giant said in a statement, without giving a reason for the disruption. "You might have had trouble Tweeting, getting notifications, or viewing DMs. We're currently working on a fix, and should be back to normal soon." (Photo by Denis Charlet / AFP)
Vágólapra másolva!
Szinte véletlenül derült ki, hogy a Twitter nem létezik többé, mint önálló vállalat. Az Elon Musk által irányított közösségimédia-óriás ugyanis formálisan beolvadt egy titokzatos, X Corp. nevű, újonnan alapított cégbe, amely szintén Muskhoz kötődik. Ez pedig felveti a kérdést, hogy a milliárdos mit tervez a jövőben a Twitterrel.
Vágólapra másolva!

A Twitter már nem létezik önálló vállalatként. Ez derül ki abból az április 4-i dokumentumból, amelyet egy kaliforniai bíróságon nyújtottak be egy perben. A pert Laura Loomer konzervatív aktivista indította a társaság és annak korábbi vezetője, Jack Dorsey ellen – írja a Los Angeles Times.

A papírok szerint ugyanis a Twitter teljes titokban beolvadt az X Corp. nevű cégbe, amely szintén Elon Muskhoz kötődik.

Egyelőre nem világos, hogy ez a változás mit jelent majd a Twitter számára. A közösségimédia-platform ugyanis már eddig is számos átalakításon ment keresztül, mióta Musk tavaly 44 milliárd dollárért felvásárolta. A Tesla alapítója korábban utalt arra, hogy a Twitter megvásárlása lendületet adhatna az X-nek, amelyet ő egy „mindenre kiterjedő alkalmazásnak" nevezett.

A Twitter összeolvadt Elon Musk titokzatos vállalatával Forrás: AFP/Getty Images/Justin Sullivan

Musk korábban arról beszélt, hogy

az X-et a kínai WeChathez hasonló szuperalkalmazásként képzelné el, amelyet számos célra használnak az üzenetküldéstől a jegyfoglaláson át az online fizetésig.

A világ második leggazdagabb embere még tavaly áprilisban hozott létre egy X Holdings nevű céget, azonban az X Corp. csak idén március 9-én alakult meg, Nevada államban. A Twitterrel való egyesülésről szóló dokumentumokat március 15-én nyújtották be. Az X Corp. hivatalos anyacége az X Holdings Corp. nevű társaság, melyet szintén a múlt hónapban alapítottak. Mindkét vállalatnak Elon Musk az elnöke.

A Bloomberg Intelligence elemzője, Mandeep Singh úgy látja,

Musk megkísérelhet létrehozni egy olyan óriási holdingot, mint a Google mögött álló Alphabet.

A szakértő azonban szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy megvalósítható-e egy igazi szuperalkalmazás, a Twitterre alapozva. Az Alphabet és a Meta (Facebook) is küszködnek ugyanis azzal, hogy mindenre kiterjedő platformot alakítsanak ki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!