Ez a Bahamák legdrágább háza

Princess Cays Bahamák
Vágólapra másolva!
Eladó Nassau zárt luxusövezetében a Bahamák eddigi legdrágábban kínált háza. A pompás nyaralóhoz természetesen saját partszakasz is tartozik.
Vágólapra másolva!

A Bahamákon, Nassauban található egy Aspara névre keresztelt egyedülálló, óceánparti ingatlan. A ház az Old Fort Bay zárt övezet északi partján, egy egyedülálló és különösen magasan fekvő tengerparti részen található, amely 46 méternyi vízpartot tartalmaz, privát stranddal.

Az Old Fort Bay egy 2002-ben alapított magánközösség és tagklub, amely egy korábbi 18. századi brit gyarmati erődből épült. Ma a klub az érintetlen strandokról, a történelmi hangulatról és a kivételes szolgáltatásokról ismert.

Az Apsara jelenleg a Bahamák legdrágább eladó családi háza, 39,5 millió dollárt (13,35 milliárd forint) kérnek érte. Bár ez igen magas ár, de nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a Bahamák adóparadicsom. Nincs személyi jövedelemadó, nincs tőkenyereségadó, öröklési vagy ajándékozási adó, sem vagyonadó, sem részvényosztalékra és kamatra kivetett adó. Az Apsara megvásárlása emellett gyorsított állandó bahamai tartózkodási státuszt kínál – írja a Dirt.com.

Az 1307 négyzetméteres otthon nyolc hálószobát és tíz teljes, illetve három fél fürdőszobát tartalmaz, mindezt egy 3885 négyzetméteres telken. A nyitott alaprajz egy udvar köré burkolózik, ahol a kiterjedt loggiák és teraszok tökéletesek a szórakozáshoz. A telken található még egy végtelenített medence, miközben az ingatlanhoz privát strand is tartozik.

A nappali és étkező részen egy 876 palackos, üveggel zárt borospince található. Egyéb jellemzők közé tartozik egy professzionális edzőterem, szabadtéri gőzfürdő, lift, egy két hálószobás személyzeti lakosztály, motoros udvari garázsok, egy nagy, védett csónakdokk csónaklifttel, csónakház egy hajó számára, valamint egy tartalék generátor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!