Itt a legolcsóbb a 10 darabos tojás

tojás Mennyi az annyi – galéria
Két csirkének egy teljes hétig kell tojnia, hogy a boltokban kapható egy doboznyi tojást megvehessük.
Vágólapra másolva!
Két áruházláncnál 45 forint, egy továbbinál pedig 47 forint a 10 darabos dobozos kiszerelésben kapható S-méretű tojás az online Árfigyelő adatai szerint.
Vágólapra másolva!

Az Árfigyelő adatai szerint a Lidl 89 áruházában kapható "Friss tojás, A osztályú, S-méretű, 10db" termék ára 449 forint, a tojás egységára így ennél a terméknél 45 forint (kerekítve). A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Árifgyelője támogatja a boltok irányítószám szerinti kiválasztását, azaz könnyen ellenőrizhető, hogy a hozzánk közeli Lidl üzletben kapható-e ez a termék. Azokban a boltokban , ahol kapható, ott az ára is biztosan ennyi.

450 forint a "S-Budget friss tojás S 10 db" termék ára, vagyis szintén 45 forint egységáron kapható S-méretű tojás a Spar üzleteiben. Az áruházlánc 273 üzletében kínálja ezt a 10-es kiszerelérű tojást a vásárlóknak ezen az áron.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Az előzőeknél nem sokkal drágább az "Auchan Optimum friss tojás A osztály S méret 10 db", mely az Auchan 22 üzletében 472 forintért kapható, a tojás egységára így 47 forint (kerekítve).

A GVH tájékoztatása az online Árfigyelőről:

Az árfigyelő honlapon megjelenített árak és információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek reklámnak vagy ajánlatnak, kizárólag az adatszolgáltatást teljesítő kereskedők által szolgáltatott adatokon alapulnak.
A honlapon szereplő adatok minden reggel legkésőbb 4 óráig frissülnek.
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről