Még a rajongóit is sokkolta a gigantikus mellű OnlyFans-pornómodell a legújabb plasztikai műtétjével

Vágólapra másolva!
Egy plasztikaiműtét-függő modellnek nincs már olyan testrésze, amit ne plasztikáztatott volna. A modell épp ezért volt rendkívül sikeres az OnlyFansen, azonban az utolsó beavatkozása miatt rengeteg rajongója fordított hátat neki. Szerintük a pornós túl messzire ment.
Vágólapra másolva!

A 32 éves Mary Magdalene-nek, már több mint 200 ezer követője van az Instagram-oldalán, ahol megmutatta követőinek a legutóbbi plasztikai műtétjének az eredményét. 

Mary Magdalene OnlyFans, MaryMagdalene,  Mary Magdalene: 'Art Saved My Life After Plastic Surgery Horror'
Az évek során  szemöldökfelhúzása, a zsírleszívása, többszöri orr- és mellműtétje, és még egy fenékimplantátumot is csináltatott magának Mary
Fotó: Northfoto / ZUMAPRESS.com/ODDSHOT

A mexikói bombázónak a teste nagy része már tetoválva van, az elmúlt hónapokban pedig tiszta feketére varrata a karját és melleit. Erre még ugyan nem akadtak ki a rajongói, viszont amit ezután csinált az kiverte a biztosítékot a követő táborában. 

Mary rajongóit megdöbbentette a legújabb tetoválása. Az egyik követője azt írta a pornómodell Instagram-oldalán: 

Bárcsak ne tetted volna meg!

Egy másik kommentelő pedig elmondta a nőnek, hogy többet nem fogja nézni a tartalmait az új tetoválása miatt. 

 

Nem bírom nézni ezt az undorító tetoválást. Minden jót kívánok neked a továbbiakban!

Mary egy Instagram-posztban osztotta meg az a képet, amin tökéletesen látszik, hogy a nő kitetováltatta a szemgolyóját. 

Azonban az lehet egy végzetes döntés volt, ugyanis azóta rohamosan csökken a követőinek száma, ami miatt a pornómodell OnlyFans-karrierje is tönkremehet. 

El kell ismerni azonban, hogy az elvetemült nőnek rengeteg furcsa dolgot eltűrtek a rajongói. Mary korábban azzal büszkélkedett, hogy egy speciális beavatkozás során felfújatta a hüvelyét - számolt be erről a DailyMail

Ahogy azt az Origo is megírta, több mint 30 000 fontot költött tetoválásokra, és körülbelül 300 órát töltött tű alatt egy brit nő.

Egy amerikai férfinak teljesen megváltozott az élete miután elhatározta, hogy lefogy, ugyanis gyerekkora óta küzdött a súlyfelesleggel. 18 éve korára már 150 kg-ot nyomott és folyamatosan piszkálták a társai. Végül egy barátjával úgy döntöttek, hogy egymást támogatva változtatnak, aminek köszönhetően a testsúlyának a felét leadta. Ám ezután sem szűntek meg a gondjai, a megereszkedett bőre miatt két műtéten esett át, amelyek után nagy és látványos hegek maradtak a testén. Ezért úgy döntött, hogy hatalmas tetoválásokkal fedi el azokat, amelyek körülbelül 250 óra alatt készültek el és majdnem 10 millió forintnak megfelelő összegbe kerültek. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről