400 ezerért kínálnak havonta egy ágyat, amit azonban a macskákkal is meg kell osztani

Vágólapra másolva!
Egy kapzsi főbérlő azért is rengeteg pénzt kér, hogy albérlője a földön aludjon macskákkal. A lakástulajdonost egy nő buktatta le, aki a Facebook-on tette közzé leleplező fotóit.
Vágólapra másolva!

Eloise Hendy a napokban egy meglehetősen bizarr ingatlanhirdetésre bukkant, amit rögvest meg is osztott az X oldalán. 

Ebben egy csak nagyon rövid időre kibérelhető szobát hirdettek meg, méghozzá a tulajdonos macskáinak a nevében. 

Az asszony a Facebook-ról átvett hirdetése fölé az alábbi megjegyzést posztolta: "Ha eddig bárkinek is kétsége lett volna afelől, hogy a londoni ingatlanpiac maga a vadnyugat, akkor ez a hirdetés minden bizonnyal meggyőzi majd erről. Rábukkantam ugyanis egy olyan macskák nevében írt albérleti lehetőségre, amiben 1.000 fontért hirdettek meg egy nappali szobát, a házikedvencek birodalmában."

A szokatlan ajánlat rendkívül megdöbbentette a briteket, akik alig akarták elhinni, hogy mit kínálnak ilyen borsos áron. A posztban a macskák precízen körülírták a lakást, megemlítve egy privát teret, amit az albérlő majd alvásra használhat. 

"Mi egy macskapár vagyunk, akik egy nagy hálószobás lakásban élünk egy csodás helyszín csendes utcájában, sőt még saját kertünk is van. Egy kedves emberpárral élünk együtt, akik gondoskodnak rólunk, és habár azt hiszik, hogy a lakás az övék, valójában mi vagyunk itt a főnökök. Az asszony nem sok vizet zavar, viszont a férfi szinte minden idejét itthon tölti, így valójában csak hármasban élünk itt. A konyhát kiegészítették egy extra helyiséggel, amit az emberek étkezőnek használnak, a férfi általában itt időzik. A növények öntözésén kívül soha nem megy be a nappaliba, ezért úgy gondoltuk, hogy kiadjuk azt egy állatszerető diáknak vagy felnőttnek. Ez egy nagyon nagy szoba, magas mennyezettel, ahol mi macskák nagyon szeretünk lustálkodni. Van itt egy kényelmes egyszemélyes ágy, de a kanapé is használható éjszakai fekhelyként. A sarokban van még egy íróasztal is, ha esetleg otthonról kellene dolgoznia az itt lakónak. Ez lehet a magánszférája is, de örülnénk, ha megosztaná velünk, ha úgy döntünk, hogy ott szeretnénk henyélni. A lakáshoz tartozik még egy fürdőszoba, egy étkező, egy konyha és a kert, amin közösen osztozunk. A helyiség mostantól egészen szeptemberig kiadó 1.000 fontért. Az ingatlan vonzereje, hogy közel van a tömegközlekedési eszközökhöz."

Kensal Rise egyik utcája Londonban
Fotó: Wikipedia

Az ingatlan a londoni Kensal Rise negyedében található, és havonta ezer font a szoba bérleti díja, és a főbérlő szerint roppantul megéri az árát, hiszen innen csupán egy ugrás a metró és a buszhálózat. 

Forrás: Daily Star

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről